Search Player
Nem tudjátok, hogy ha rákeresek egy nickre a lobbyban, akkor az az egész iPoker hálózatban, vagy csak az én saját pókertermemben keres?
Nem tudjátok, hogy ha rákeresek egy nickre a lobbyban, akkor az az egész iPoker hálózatban, vagy csak az én saját pókertermemben keres?
Köszönöm!
amikor be akarom állítani az auto top up-ot beállítok mindent majd ok, de ha visszanézem nincs kipipálva, vmi 5let ? :S
a másik kedvenc hely még minidg nincs? :(
Hol tudom iPokeren megnézni, hogy hány VPP-m van? (Magasabb VIP szinten vagyok, igy szorzódik, szal az eredeti pont kellene, hogy mennyi.)
Thxthx.
Egy ismerősöm, most hogy behalt az FTP megakarja adni pár száz dolláros tartózását. De nem tudjuk melyik terembe lehetne ezt megtenni a legkevesebb bukással. Netelleren van a pénze, nekem meg nincs és nem is szándékozok szarakodni vele. A pénzzel úgyis játszanék tehát tök mind1.
De hol lehetne FTP-n kívül a legkevesebb gonddal ezt megoldani?
Itt milyen feltételei vannak ennek? Nincs még semelyik terembe számlám Ipokeren belül.
Hol tudom iPokeren megnézni, hogy hány VPP-m van? (Magasabb VIP szinten vagyok, igy szorzódik, szal az eredeti pont kellene, hogy mennyi.)
Thxthx.
Egy ismerősöm, most hogy behalt az FTP megakarja adni pár száz dolláros tartózását. De nem tudjuk melyik terembe lehetne ezt megtenni a legkevesebb bukással. Netelleren van a pénze, nekem meg nincs és nem is szándékozok szarakodni vele. A pénzzel úgyis játszanék tehát tök mind1.
De hol lehetne FTP-n kívül a legkevesebb gonddal ezt megoldani?
Itt milyen feltételei vannak ennek? Nincs még semelyik terembe számlám Ipokeren belül.
Viszont PS-en minden további nélkül tud neked pénzt küldeni, Te meg utána leutalni magadnak. (Régebben ebbe mindig belekötöttek, de mostanában már nem foglalkoznak vele, nekem legalábbis az utóbbi hónapokban nem volt gondom a player transferrel kapott pénz kiutalásával Netellerre)
Mondjuk nekem valóban kisebb tételekről (1-200, néha kb. 300$-ról) volt szó, de én is meglepődtem, hogy nem kötöttek bele. Nem tudom, mi alapján szelektálnak ilyenkor...