Hy all!!
pentium dual core (2x2.8 GHz) + 2GB ddr3 ram még nem üti a minimumkövetelményét egy ipoker teremnek? nem tudjátok? :D
Hy all!!
pentium dual core (2x2.8 GHz) + 2GB ddr3 ram még nem üti a minimumkövetelményét egy ipoker teremnek? nem tudjátok? :D
Megüti. Nekem gyengébb van és megy.
uramteremtőm ! :eek:
valaki mondja már meg hogy miért nem bír futni ez a ****,****,**** ipokeres poker770 terem? nem tudom elhinni hogy betölti nagy nehezen percek alatt az asztalt, de azota semmi...pentium dual core 2.8GHz, 2gb ram...hát mi a franc folyik itt?
ja! 450 MB ramot eszik és 70%on terheli a procit!
wtf?
...2011-es crysis 2 nem terheli ennyire... pff szánalom...
mp-ről mp-re egyre több ramot eszik...már 600 MB-t...kb 3 perce 450 volt...
valaki pls írja már meg hogy ő mit csinál hogy neki megy? honnan töltsem le? ez így nem állapot...a többi 12k ember elviselné hogy így megy? ezt nem hiszem el...
na jólvan...menjen csődbe az összes ipoker terem...
Valaki esetleg valami info, hogy mennyi idö alatt érkezik meg MB-re a kikért összeg mondjuk poker770 röl...
Köszi elöre is.
Valaki esetleg valami info, hogy mennyi idö alatt érkezik meg MB-re a kikért összeg mondjuk poker770 röl...
Köszi elöre is.
több mint egy hete nemérkezett meg a della éspedig nemkaptam elutasító e-mailt vagy akármi mást, hogy valami gond lenne....
Köszi elöre is.