Nekem a chili frissítés után sng-n nincs cg-n van HUD,tudja vki mi a megoldás,hogy sng-n is legyen hud?
Nekem meg a frissítés óta nem jön be a HUD!!! (williamhill)
Tud ebben vki segíteni?
Köszi!
Ennek a iPoker European Football League Promotion -nak mi lenne a lényege?
Chili pokeren próbált már vki cash outolni visara?Ha igen,akkor mennyi ideig tartott,mert nekem már 7 napja nem érkezik meg a kért összeg...A "túlképzett"(full hülye) ügyfélszolgálatos szerint pedig már 5 napja elutalták a pénzt,ugy hogy ő már nem tehet semmit...ennyi.Forduljak a bankomhoz,ha akarok...
Chili pokeren próbált már vki cash outolni visara?Ha igen,akkor mennyi ideig tartott,mert nekem már 7 napja nem érkezik meg a kért összeg...A "túlképzett"(full hülye) ügyfélszolgálatos szerint pedig már 5 napja elutalták a pénzt,ugy hogy ő már nem tehet semmit...ennyi.Forduljak a bankomhoz,ha akarok...
Mi történik ipokeren??? Összesen van kb. 15 játékos aki 10-20$ turbo FR sng-t játszik. Pörgetném a bónuszom, de nem tudom, mert fél óránként telik be 1 asztal. Valamelyik ipoker terem leírásában olvastam, hogy a SNG játékosok mekkája. Elég vicces.
Jav.: És este 8 óra van ...
paddy power
Sziasztok,
Ma reggel mikor be akartal lépni a paddyre ezt írta ki :" you cannot make real money bets from your current geographical location" találkoztatok már ilyennel????
Sziasztok,
Ma reggel mikor be akartal lépni a paddyre ezt írta ki :" you cannot make real money bets from your current geographical location" találkoztatok már ilyennel????
este én is játszottam, magyarról....nem értem mi ez???
Ilyen akkor tud előfordulni, ha a szolgáltatód frissíti a neked kiosztott címtartományát, de nem jegyzi be a GeO ip adatbázisba, hogy ez már magyar. A default pedig áltatlában amerika. Nézd meg egy pár adatbázisban (google: geoip lookup) hogy mit tudnak rólad. Utána lépj kapcsolatba a szolgáltatóddal