jabyga
Válasz Kaszis kommentjére
2012. jan. 21. 16:29

Értem köszi. Gondolom akkor egyelőre amiatt sem kell aggódnom, hogy a cashierben a history szerint cashoutoltam az asztalokról, de a pénzt nem adta hozzá a számlámhoz(egyelőre).

BaLa
Válasz jabyga kommentjére
2012. jan. 21. 16:30

Értem köszi. Gondolom akkor egyelőre amiatt sem kell aggódnom, hogy a cashierben a history szerint cashoutoltam az asztalokról, de a pénzt nem adta hozzá a számlámhoz(egyelőre).

Hát nagyon remélem, hogy nem kell. :)

jabyga
Válasz BaLa kommentjére
2012. jan. 21. 16:33

Hát nagyon remélem, hogy nem kell. :)

Volt már olyan(mybetpoker), hogy kiléptem az asztalokról és egy-két perc kellett neki míg ráfrissít(inkább csak fél), de most a "cashgame history" szerint cashoutolva vannak a pénzek amik az asztalon vannak, a számlán még sincs. No mindegy, fölöslegesen nem kell a feszkó, legalább meg tudok kajálni! :D

Kaszis
Válasz jabyga kommentjére
2012. jan. 21. 16:35

Itt most komolyabb baj van, mert egyetlen cashgame asztal sem megy.

futuremove
2012. jan. 21. 16:42

a bet365 totál le van fagyva nemtudok belépni mi történik???

Kaszis
Válasz futuremove kommentjére
2012. jan. 21. 16:45

Úgy nézem a tournament asztalok mennek, de a cashgame-ből semmi.

Kaszis
2012. jan. 21. 16:50

Na működik újra.

Kingers1
2012. jan. 21. 16:52

Én poker770-en játszom és az is lefagyott sőt most már be se enged lépni,azt írja ki vegyem fel a kapcsolatot a supporttal,Kúrv@ jóó

futuremove
Válasz Kingers1 kommentjére
2012. jan. 21. 16:54

a bet365ön a felhasználó és jelszó beírása után rögtön debob egy kis ablakot hogy asztalok betöltése és fagy, nem megy tovább.... wtf?

BaLa
2012. jan. 21. 16:54

Nekem még mindig nem akarja betölteni az asztalokat, de a pénz ami az asztalokon volt jóváírásra került.

Élő ügyfélszolgálat