trixilw
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. nov. 25. 11:23

iPokerre létezik ilyen asztalméretező program?

Konkrétan az a bajom, hogy a laptopom 16:9-es, a második monitorom pedig 4:3-as és azt szeretném, ha a laptop monitorán lenne 2 asztal egymás mellett, a második monitoron pedig a másik 4 db "tile"-ban.

Ha ugye alapból a "tile tables"-re kattintok és mind a két monitor aktív, akkor minden asztalt a laptopra rak. Ha meg csak a második monitoron játszom, ott meg az arányok miatt nem jó a 6 asztal.

Köszi a segítséget!

Vagy ez, ez mondjuk table ninja is:
BetpotSoft

vagy pedig ez, csak asztalrendezés, de ingyenes:
PlaceMint | Free Development software downloads at SourceForge.net

geri190
Válasz geri190 kommentjére
2012. nov. 25. 12:57

Speed poker HM1-l is működik vagy csak HM2-vel? Esetleg egyikkel sem? :D

upupup

dexterjacko
Válasz Demiro kommentjére
2012. nov. 25. 13:54

nekem nem ment, még PT4-el se

wzz
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. nov. 25. 14:13

Nekem meg simán ment PT4-gyel. Csak be kellett pipálni a site configuration-nál az enable speed poker HUD-ot.

petskate
Válasz wzz kommentjére
2012. nov. 25. 17:41

Sziasztok!
Decemberen is lesz privát rake race a WH-nél?

Airhawk
2012. nov. 29. 12:06

Sziasztok!

Hello, help me pls!

Eddig minden gépemen rendesen futott az Ipoker, de a mostanin, amin windows7 van, egyik Ipoker klienst sem tölti be, csak updatel és utána egy óráig megy az a csík jobbra balra és semmi...
Tűzfalat kikapcsoltam, akkor is semmi, nem tudom mi lehet a gond... Volt már valakinek hasonló? Vagy mi lehet a gond?

Légyszi írjon akinek van ötlete! Előre is köszi!

trixilw
Válasz Airhawk kommentjére
2012. nov. 29. 12:31

Sziasztok!

Hello, help me pls!

Eddig minden gépemen rendesen futott az Ipoker, de a mostanin, amin windows7 van, egyik Ipoker klienst sem tölti be, csak updatel és utána egy óráig megy az a csík jobbra balra és semmi...
Tűzfalat kikapcsoltam, akkor is semmi, nem tudom mi lehet a gond... Volt már valakinek hasonló? Vagy mi lehet a gond?

Légyszi írjon akinek van ötlete! Előre is köszi!

Internet explorer legújabb frissítések fent vannak?

Mezo_gsi
Válasz trixilw kommentjére
2012. nov. 29. 12:46

Windows7-nél még az szokott megoldás lenni, hogy jobboldali egérrel klikk / futtatás rendszergazdaként.

Zöme
2012. nov. 29. 13:14

Nálam volt akkor ilyen gond amikor úgy indítottam a klienst hogy már futott a hm2 és a kliens update-elni szerette volna magát. hm2-t leállítottam és úgy indítottam a klienst, akkor már ment az update-t

Airhawk
2012. nov. 29. 21:56

Köszi a válaszokat... Hm miatt ne, mert az nem fut, rendszergazdaként próbáltam, de ugyanaz semmi :S... Az Explorer updatek nemtom mik... ?

Élő ügyfélszolgálat