Másnál is kevesebb az akció mostanában? Úgy veszem észre, hogy kevesebb sokkal mint pár héttel korábban.. mi lehet ennek az oka?
Igen hónap vége van, nincs pénz :) de várd ki a Decemberi fisheket ők ilyenkor vannak szabadságon, megkapják az év végi prémiumot stb :)
Játszik az Ipoker hálózatban valaki rendszeresen Fast pókert? Össze tudná hasonlítani a Zoomal? Feszesebb, lazább, több/kevesebb fish?
Én játszogatok DON mellett NL20-on, nagyon kesze kusza, mennek az openlimpek, nincs annyi 3bet, light4bettel egyáltalán nem találkoztam még, nehezen dobálnak - top párokkal végigjönnek kicker nélkül, most így ennyi jutott eszembe.
Én játszogatok DON mellett NL20-on, nagyon kesze kusza, mennek az openlimpek, nincs annyi 3bet, light4bettel egyáltalán nem találkoztam még, nehezen dobálnak - top párokkal végigjönnek kicker nélkül, most így ennyi jutott eszembe.
Délután 4-5körül, és este 11-12körül szoktam tolni, átlagban 120-130an vannak NL20-on, de ugye csúcsidőben ez nyilván több. Én HM1-et használok, importál, meg megvannak a handek szépen, de a HUD nem nagyon akar előbújni.
Délután 4-5körül, és este 11-12körül szoktam tolni, átlagban 120-130an vannak NL20-on, de ugye csúcsidőben ez nyilván több. Én HM1-et használok, importál, meg megvannak a handek szépen, de a HUD nem nagyon akar előbújni.
én ezt nem igy számoltam ki.
ha pokerxxxxxxxxnek lehet hinni akkor az alap rakeback 39%, és ahoz még jön a first deposit bonus és az itteni rakerace. az összesen kb 70+% rakeback ha jól számoltam.
írtam privit.
William Hill-en a szerver restart meddig szokott tartani?