A legtöbb teremben (ezért valószínűleg itt is) az az alapfeltétel, hogy oda tudsz kifizetni, ahonnan volt már befizetésed. Érdemes MB-ről depoznod a minimumot legalább, hogy aztán tudj oda kifizettetni.
Sziasztok
12 napja Poker 770-től cashout-oltam MB-re ,de még nem érkezett meg.
Röviden azt írták hogy a fizetési ügynök még nem érvényesítette a kifizetést,és várjak türelmesen.
(személyi meg hasonló dokumentumok elküldése már a regisztráció után megtörtént)
E-mailben az jött a kifizetés napján ,hogy 96 órát vesz igénybe a kifizetés.
Tudna nekem valaki segíteni hogy mit csinálja?Vagy csak várjak.(De meddig?)
Sziasztok
12 napja Poker 770-től cashout-oltam MB-re ,de még nem érkezett meg.
Röviden azt írták hogy a fizetési ügynök még nem érvényesítette a kifizetést,és várjak türelmesen.
(személyi meg hasonló dokumentumok elküldése már a regisztráció után megtörtént)
E-mailben az jött a kifizetés napján ,hogy 96 órát vesz igénybe a kifizetés.
Tudna nekem valaki segíteni hogy mit csinálja?Vagy csak várjak.(De meddig?)
Küldtem nekik email-t,ezt küldték vissza:
Please rest assured that your file has been approved by our Accounting Department, but it was also forwarded for approval to the payment agent and there is a few days waiting time before the validation is completed.
As determined as we are to assist you within the shortest possible time, the standard verification procedure may be a bit delayed by the international banking circuit.
Therefore, we kindly ask you to be patient over the current situation and we would like to emphasize that there is no reason for you to worry and that you will receive your winnings soon.
Should you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact us.
We thank you for your patience.
Röviden:
Jóváhagyta a számviteli osztály,továbbították a kérelmet a fizetési ügynöknek és hogy van egy pár nap míg az érvényesítést befejezik.A legrövidebb idő alatt megpróbáljuk megcsinálni,de a szabványos hitelezési eljárás egy kicsit késik. stb...
Elég vicces,pedig egyáltalán nem nagy összegről van szó.Csak azt nem tudom hogy mindenkinél így van aki az elmúlt 1-2 hétben kiutalt vagy csak nekem.
Sziasztok.
Azt itt játszoktól kérdezném.Mennyire van itt FR élet?
Délelött és kora délután érdekelne.Elöre is köszi
Sziasztok.
Azt itt játszoktól kérdezném.Mennyire van itt FR élet?
Délelött és kora délután érdekelne.Elöre is köszi
limit?
Engem meg sh nl50 érdekelne milyen az élet?
Délelőtt kora délután este?
Plusz nem tiszta a 1. 2. termek?
Melyik van az 1.-be és 2.-ba?
Mekkora a forgalomkülönbség?
Pl. bet365 az melyik? Melyik a legjobb terem a hálózatba? Hol éri meg játszani a legjobban?
Engem meg sh nl50 érdekelne milyen az élet?
Délelőtt kora délután este?
Plusz nem tiszta a 1. 2. termek?
Melyik van az 1.-be és 2.-ba?
Mekkora a forgalomkülönbség?
Pl. bet365 az melyik? Melyik a legjobb terem a hálózatba? Hol éri meg játszani a legjobban?
Jah,igen bocs,nl 20-50ig érdekelne.