mati1979
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. dec. 19. 14:44

Jah,igen bocs,nl 20-50ig érdekelne.

WH-ról nézve most épp 0 db

mati1979
Válasz csabadeak kommentjére
2012. dec. 19. 14:46

Engem meg sh nl50 érdekelne milyen az élet?
Délelőtt kora délután este?
Plusz nem tiszta a 1. 2. termek?
Melyik van az 1.-be és 2.-ba?
Mekkora a forgalomkülönbség?
Pl. bet365 az melyik? Melyik a legjobb terem a hálózatba? Hol éri meg játszani a legjobban?

WH-ról nézve most épp 6 db, ebből 1 eus

Fouad boy
Válasz Demiro kommentjére
2012. dec. 20. 11:14

Már 16 napja cashout-oltam a poker 770-től de még mindig nem érkezett meg a pénz.
Valaki tudna segíteni ,hogy még is mit írjak nekik.Amúgy is jön a karácsony pár nap múlva,akkor pedig szinte senki se dolgozik

dexterjacko
2012. dec. 20. 12:24

Ha ingyenes 50$-t kaptál, és onnan toltad, akkor elvileg lehet 20 nap is, valamiért nekik lassabban dolgozzák fel az első kifizetést, én még csak 4 napja indítottam, de olvastam a pirosaknál, hogy lehet 20 nap is, szóval január 15 előtt nem számítok rá. :D

mati1979
Válasz Fouad boy kommentjére
2012. dec. 20. 12:40

Már 16 napja cashout-oltam a poker 770-től de még mindig nem érkezett meg a pénz.
Valaki tudna segíteni ,hogy még is mit írjak nekik.Amúgy is jön a karácsony pár nap múlva,akkor pedig szinte senki se dolgozik

próbálj az online supporttal chatelni, az általában gyorsabb. bár most épp inaktív

Strapa
Válasz Fouad boy kommentjére
2012. dec. 20. 14:10

Én most írtam a kedves Poker770 supportnak. Az anyázást kihúztam belőle, az megy a következő levélbe ( szerintem lesz ).

Dear Support,

My name is XY ( User: ZZ ). I made a withdraw to Moneybookers ( Skrill ) on 06.12.2012. , 14 days before today. The payment code is: 0000. When you're going to pay, how long I have to wait?

Best regards

XY

Google fordító, elvileg megértik.

Fouad boy
2012. dec. 20. 15:12

dexterjacko:Nem ingyenes 50$,hanem direktbe fizettem be MB-ról

Strapa:Nekem ezeket a leveleket küldik:

Jóváhagyta a számviteli osztály,továbbították a kérelmet a fizetési ügynöknek és hogy van egy pár nap míg az érvényesítést befejezik.A legrövidebb idő alatt megpróbáljuk megcsinálni,de a szabványos hitelezési eljárás egy kicsit késik.(röviden)

De akkor is milyen gáz ,amikor kiutaltam jött a levél ,hogy 96 órán belül teljesítik.Ez volt 16 napja. Most meg jönnek az ünnepek,akkor meg szinte senki se dolgozik.

Strapa
2012. dec. 21. 9:15

Nekem is válaszoltak, sikerült feldolgozni a kifizetési kérelmet ( 14 nap után, ez szuper ). Most csak a kifizetési ügynökre kell várni, jóváhagyja a kifizetést ( mikor , azt természetesen nem írja ), aztán 48 órán belül MB-n a pénz.

Nem kommentálom.

Mezo_gsi
Válasz Strapa kommentjére
2012. dec. 21. 9:25

Ezek utan meg csodalkoznak, hogy a fel brigad chipdumpingal tunteti el a penzet a 770-rol...

Palcsikaboy
2012. dec. 21. 10:35

A kifizetések lassúsága miatt én kerülném ezt a termet.Szvsz nekem nem tűnik megbízhatónak, nem akarnék egy megfeneklett hajón ragadni.

Élő ügyfélszolgálat