Az Ipoker gyengébbik hálózatban a 10 és 20 dolláros HUSNG-kel mi a helyzet? Van elég játékos? Milyen gyorsan ülnek rám ha beülök? Illetve játékerőben milyenek?
Az Ipoker gyengébbik hálózatban a 10 és 20 dolláros HUSNG-kel mi a helyzet? Van elég játékos? Milyen gyorsan ülnek rám ha beülök? Illetve játékerőben milyenek?
A cikket láttam/olvastam, de ez egy kiragadott pillanat. Tapasztalatokra voltam kíváncsi. + Inkább az esti időszak érdekelne.
Tudnátok olyan iPoker termet mondani,ahol "jutalmazák" az SNG játékosokat?SNG leaderboardra gondolok.
Vagy esetleg olyan iPoker terem van ahol elérhető 50%+ rakeback?
Tudnátok olyan iPoker termet mondani,ahol "jutalmazák" az SNG játékosokat?SNG leaderboardra gondolok.
Üdv, speed póker handeket PTR nem trackeli?
Ez hány hand, és milyen limit?
Olyanra gondoltam, mint pl. HM2 szerint 1000 hand alatt közel $38 rake-t termelek átlagosan (ongame), amiből a teremnél essence miatt csak 60%-a van elszámolva rake-nek (ami után kapom a player point-ot ongame-s teremben).
Gondolkozok ipokerre váltáson ongameről, és érdekelne itt milyen rakeback-et tudok elérni havi 40K hand alatt.
Kösz!
Üdv, speed póker handeket PTR nem trackeli?
Nem!