a mansion meg úgy tudom összeolvadt már ezer éve más ipokeres teremmel, asszem a titannal
Bet365-ra vonatkozóan nem nagyon ír senki bármilyen tapasztalatokat. Érdekelne egy-két visszajelzés, mert nagyon gondolkozom, hogy itt, vagy a William Hill-len elkezdek vitézkedni.
ez tuti? a piros oldalon még mindig külön szerepel.
Bet365-ra vonatkozóan nem nagyon ír senki bármilyen tapasztalatokat. Érdekelne egy-két visszajelzés, mert nagyon gondolkozom, hogy itt, vagy a William Hill-len elkezdek vitézkedni.
Az egyik ipokeres terem zárolta a számlámat adatellenőrzés címén, elküldtem a szükséges dokumentumokat emailben, válasz kereken:0.Került már valaki hasonló helyzetbe?
Az egyik ipokeres terem zárolta a számlámat adatellenőrzés címén, elküldtem a szükséges dokumentumokat emailben, válasz kereken:0.Került már valaki hasonló helyzetbe?
Igen én. Mióta nem válaszolnak? Nekem 24.-e óta semmi....
Betfred-ről indítottam cahsout-ot Netellerre tegnap du., de eddig még nem jött meg. Rájuk írtam az online chat-en és azt mondta a csávó, hogy 48 a feldolgozás a Betfred részéről és attól számítva még max. 6 óra mire a számlámra kerül. Akkor az nekem elvileg holnap éjjel. Reméljük:)
p770-en 31.-ei indítás netellerre ma jött meg
Valaki meg tudja mondani mennyi rake-t termel 1000 hand alatt átlagosan NL50, NL100-on? Ha jól tudom ipokeren is vmi essence-hez hasonló van, ami miatt kevesebb rake-nek van elszámolva, mint HM szerint.
Thx