mati1979
Válasz mattack kommentjére
2013. jan. 3. 10:59

a mansion meg úgy tudom összeolvadt már ezer éve más ipokeres teremmel, asszem a titannal

ez tuti? a piros oldalon még mindig külön szerepel.

PokerEdge
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 3. 12:36

Bet365-ra vonatkozóan nem nagyon ír senki bármilyen tapasztalatokat. Érdekelne egy-két visszajelzés, mert nagyon gondolkozom, hogy itt, vagy a William Hill-len elkezdek vitézkedni.

mattack
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 3. 12:55

ez tuti? a piros oldalon még mindig külön szerepel.

hát a titan, a mansion és a dracula poker az egy brand volt, asszem azonos vezetéssel, és most mindent összevontak, hogy a két kisebb terem játékosai nem *****ák be, és mindenki átkerült a titanhoz
de lehet h rosszul tudom, de én biztos h nem fizetnék be nem ismert, nem ezer éves ipoker skinre, szóval fontold meg jól

Electrocowboy
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. jan. 3. 13:37

Bet365-ra vonatkozóan nem nagyon ír senki bármilyen tapasztalatokat. Érdekelne egy-két visszajelzés, mert nagyon gondolkozom, hogy itt, vagy a William Hill-len elkezdek vitézkedni.

Bet365 0 kereken 0 promóciója van gyenge FD még ipoker viszonylatban is mosolyt fakasztó.A support vacak.Én WH-t ajánlanám valahogy reg barátabb.
Fogalmam sincs,hogy került be a prémium hálózatba.

Electrocowboy
Válasz Demiro kommentjére
2013. jan. 3. 17:40

Az egyik ipokeres terem zárolta a számlámat adatellenőrzés címén, elküldtem a szükséges dokumentumokat emailben, válasz kereken:0.Került már valaki hasonló helyzetbe?

SoSick
Válasz Electrocowboy kommentjére
2013. jan. 3. 20:15

Az egyik ipokeres terem zárolta a számlámat adatellenőrzés címén, elküldtem a szükséges dokumentumokat emailben, válasz kereken:0.Került már valaki hasonló helyzetbe?

Igen én. Mióta nem válaszolnak? Nekem 24.-e óta semmi....

vadallat
Válasz SoSick kommentjére
2013. jan. 3. 20:20

Igen én. Mióta nem válaszolnak? Nekem 24.-e óta semmi....

azta Q.. remélem nemsok gempád ragadt bent!

Campus
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 3. 22:25

Betfred-ről indítottam cahsout-ot Netellerre tegnap du., de eddig még nem jött meg. Rájuk írtam az online chat-en és azt mondta a csávó, hogy 48 a feldolgozás a Betfred részéről és attól számítva még max. 6 óra mire a számlámra kerül. Akkor az nekem elvileg holnap éjjel. Reméljük:)

mati1979
Válasz Campus kommentjére
2013. jan. 4. 14:26

p770-en 31.-ei indítás netellerre ma jött meg

Naturalwest
Válasz Demiro kommentjére
2013. jan. 8. 17:29

Valaki meg tudja mondani mennyi rake-t termel 1000 hand alatt átlagosan NL50, NL100-on? Ha jól tudom ipokeren is vmi essence-hez hasonló van, ami miatt kevesebb rake-nek van elszámolva, mint HM szerint.

Thx

Élő ügyfélszolgálat