de mostmár komolyan elmehetnek a f.szomba. Dilettáns agyhalott társaság...
2 hu-n vezettem 2:1-re mire visszatértem már hátrányba voltam és buktam is mindkettőt, és majd 2-3nap múlva visszaadják a bi-t? Hát dugják fel a seggükbe mocskos faxkalapok.
kibaszottul elegem van az egészből ami itt folyik!!!!
Nektek volt már olyan, hogy kiülés után nem íródott jóvá az egyenleg? Nem fagyott ki, csak kiültem speed-ről, és kb. 10 perc eltelt, és legalább 2bi nem íródott jóvá. Máskor is van ilyen, de max pár perc és jóváíródik. Most meg már 10 perce semmi. Nem volt semmi fagyás közben. Egyébként mybet. Írjak a supportnek?
Nektek volt már olyan, hogy kiülés után nem íródott jóvá az egyenleg? Nem fagyott ki, csak kiültem speed-ről, és kb. 10 perc eltelt, és legalább 2bi nem íródott jóvá. Máskor is van ilyen, de max pár perc és jóváíródik. Most meg már 10 perce semmi. Nem volt semmi fagyás közben. Egyébként mybet. Írjak a supportnek?
Nagyszerű! Egyébként írtam a supportnek, és pár perce jóváíródott.
Srácok, WH-ról mennyi idő a cash out Skrillre?
Éjszaka CO-ztam, reggel már a számlán volt.
Éjszaka CO-ztam, reggel már a számlán volt.
Hi!
megváltoztattam a jelszavam, viszont nem tudok belépni ,mert a login ablak nem veszi be a speciális karaktereket , csak a betűket,számokat enged wtf. forgot password, vagy új jelszó kérést se találok.
most ilyenkor mi van? vagy ezt hogy gondolják?
Sziasztok !
Kaptam egy lehetőset , hogy ha befizetek winner pokerre legalább 10$-t ők adnak hozzá még 15-t, követelmények nélkül.
Szerintetek megoldható , hogy befizetek aztán meg kiutalok 25$-t ? ( elég nevetséges lenne ha igen )
De hátha valakinek már van tapasztalata...