Zsipali
Válasz Deathrynx kommentjére
2013. febr. 25. 19:09

de mostmár komolyan elmehetnek a f.szomba. Dilettáns agyhalott társaság...

Dj69k
Válasz Demiro kommentjére
2013. febr. 25. 19:16

2 hu-n vezettem 2:1-re mire visszatértem már hátrányba voltam és buktam is mindkettőt, és majd 2-3nap múlva visszaadják a bi-t? Hát dugják fel a seggükbe mocskos faxkalapok.
kibaszottul elegem van az egészből ami itt folyik!!!!

jabyga
2013. febr. 25. 20:45

Nektek volt már olyan, hogy kiülés után nem íródott jóvá az egyenleg? Nem fagyott ki, csak kiültem speed-ről, és kb. 10 perc eltelt, és legalább 2bi nem íródott jóvá. Máskor is van ilyen, de max pár perc és jóváíródik. Most meg már 10 perce semmi. Nem volt semmi fagyás közben. Egyébként mybet. Írjak a supportnek?

mattack
Válasz jabyga kommentjére
2013. febr. 25. 20:50

Nektek volt már olyan, hogy kiülés után nem íródott jóvá az egyenleg? Nem fagyott ki, csak kiültem speed-ről, és kb. 10 perc eltelt, és legalább 2bi nem íródott jóvá. Máskor is van ilyen, de max pár perc és jóváíródik. Most meg már 10 perce semmi. Nem volt semmi fagyás közben. Egyébként mybet. Írjak a supportnek?

folyamatosan ez van...
volt olyan, hogy egyik asztal befagyott 3buyinnel, és nagyjából 5 napig ott voltam a lobbiban, ugyanazzal a stackkel, mint a fagyás pillanatában, és azt jelezte, hogy sitouton vagyok...
a support persze nem tudott válaszolni, kereken egy hét után küldtek vmi olyasmit, h kivizsgálják, de addigra már "kiolvadtam" és visszakerült a számlára a pénz
azóta nem küldtek új emailt, hogy sikerült az ügyemet kivizsgálni, de ez már különösebben nem érdekelt
szóval kezdj hozzászokni, nekem ez már fél éve így megy, de most már hamarosan végleg otthagyom őket

jabyga
2013. febr. 25. 21:05

Nagyszerű! Egyébként írtam a supportnek, és pár perce jóváíródott.

Fedayn72
2013. febr. 28. 19:20

Srácok, WH-ról mennyi idő a cash out Skrillre?

Maxxxika
2013. febr. 28. 19:34

Éjszaka CO-ztam, reggel már a számlán volt.

chivasr911
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 28. 20:02

Éjszaka CO-ztam, reggel már a számlán volt.

hali, küldtél nekik előtte iratokat? én is most utalok ki először, van még 1 dollár az FDből, az elvszik szerinted?

egyébként bet365-ön nekem 1óra alatt kint volt több k eur, ez elég nagy +pont volt, csak a lakcímem igazoltam a postai levéllel, semmi írat nem kellett, viszont kb 500 dollár bónuszt nem írtak jóvá, mivel aki rakerace-el, az nem jogosult, de ez elvileg le van írva valahol, ja és a pontokért vett bónuszhoz 3hónapnyi játék kell az adott szinten(igaz minimális). Ezt csak mint info írtam.

100 dollár akart lenni az az 1:DD

uav_online
2013. márc. 2. 3:51

Hi!

megváltoztattam a jelszavam, viszont nem tudok belépni ,mert a login ablak nem veszi be a speciális karaktereket , csak a betűket,számokat enged wtf. forgot password, vagy új jelszó kérést se találok.
most ilyenkor mi van? vagy ezt hogy gondolják?

JackJ0hns0n
2013. márc. 2. 13:33

Sziasztok !

Kaptam egy lehetőset , hogy ha befizetek winner pokerre legalább 10$-t ők adnak hozzá még 15-t, követelmények nélkül.

Szerintetek megoldható , hogy befizetek aztán meg kiutalok 25$-t ? ( elég nevetséges lenne ha igen )
De hátha valakinek már van tapasztalata...

Élő ügyfélszolgálat