az ilyen promók úgy szoktak menni, hogy csak akkor veheted ki, ha már megtermeltél valamennyi rake-et. jellemzően ez a felajánlott összeg többszöröse szokott lenni, de a terms&conditions-ben biztosan leírják, hogy pontosan mennyit kell.
Melyik terem?
Az adott terem weboldalán próbálj kapcsolatba lépni a supportal, nekem is hasonló problémám volt Paddy-n és így sikerült megoldani, "liive support-ban" segítettek jelszót cserélni.
Hi!
megváltoztattam a jelszavam, viszont nem tudok belépni ,mert a login ablak nem veszi be a speciális karaktereket , csak a betűket,számokat enged wtf. forgot password, vagy új jelszó kérést se találok.
most ilyenkor mi van? vagy ezt hogy gondolják?
Melyik terem?
Az adott terem weboldalán próbálj kapcsolatba lépni a supportal, nekem is hasonló problémám volt Paddy-n és így sikerült megoldani, "liive support-ban" segítettek jelszót cserélni.
Nem tud valaki egy olyan modot, hogy amikor kiesik valaki egy versenyről vagy sit&go-ról az "empty seat" helyett nem jelenik meg semmi?
ha meg van nyitva az ipoker kliens , akkor 5 másodpercenként bevillanak az asztalomon az ikonok. ez ellen mit lehetne tenni? nagyon idegesítő.
Tervezek 1M handet venni ipoker nl10 6max-ról, ha valakit érdekel, keressen meg itt privátban, vagy skype-on(baloldalt a nickem alatt található)! 25 napnál nem régebbi 19.88 euro, 35 napnál nem régebbi 13.25 euro.
Tervezek 1M handet venni ipoker nl10 6max-ról, ha valakit érdekel, keressen meg itt privátban, vagy skype-on(baloldalt a nickem alatt található)! 25 napnál nem régebbi 19.88 euro, 35 napnál nem régebbi 13.25 euro.
A Betfred-nél komolyan nem lehet csinálni dolláros accountot? A regisztrációnál nem ajánlotta fel, a support is megerősítette.
Bár a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy miért nem, csak ismételgette a szokásos retardált, előre megírt válaszaikat. Próbálkoztam azzal, hogy a játékaik 90 százaléka $-ban van, de sajnos nem kaptam normális választ.
*a William Hill Cashier-je közben üres oldalt hoz be...
Jól gondold, hogy idejössz-e heti szerver leállások.. beragadt bi-k bunkó support..
És cseszik kijavítani őket...
Ja, tudom. Figyelem az eseményeket, de azért köszi. Ennek ellenére vettem volna fel 2. teremnek vmelyik ipoker skint, de így kizárt. Röhej! :)