hát a másodlagos termekben sztem nincs is forgalom, legalábbis nem igazán nevezhető annak...
kivéve persze a speed asztalokat, amik közös player poolból gazdálkodnak
bár én főleg nl10 környékén mozgok, 4-5-nél több normál holdem asztalt még nem nagyon láttam egy időben, szóval feljebb sem lehet túl rózsás az összkép
mybetre fizetett be valaki az elmúlt pár napban MB-ről? nekem folyamatosan hitelkártyát kér, amikor már leokéznám, hogy vonja le az összeget(MB jelszó beírása után)
mybetre fizetett be valaki az elmúlt pár napban MB-ről? nekem folyamatosan hitelkártyát kér, amikor már leokéznám, hogy vonja le az összeget(MB jelszó beírása után)
volt egy frissítés a payment optionöknél, bővítették a kínálatukat, ezzel egy időben töröltek minden korábbi historyt, magyarán ha fizettél be mb-vel, akkor az most elfelejtődött, és újra be kell depózni mb-ről, hogy cashoutolni tudja ugyanoda...
én asszem 5 dodót depóztam, és utána azonnal megjelent az mb lehetőség a cashoutnál
Én konkrétan reloadolni akarok, és úgy nem megy. Újra depóznék MB-ről, de nem engedi mert folyamatosan debit/credit cardot kér
Én konkrétan reloadolni akarok, és úgy nem megy. Újra depóznék MB-ről, de nem engedi mert folyamatosan debit/credit cardot kér
boyle
Sziasztok, csábító ez a boyle, mennyire biztonságos terem, ill. minden infó jól jönne! :)
Sziasztok, csábító ez a boyle, mennyire biztonságos terem, ill. minden infó jól jönne! :)
Van itt a hálózatban olyan korlátozás hogy max. X terembe regisztrálhatok csak?