mattack
Válasz Demiro kommentjére
2013. márc. 28. 13:41

hát a másodlagos termekben sztem nincs is forgalom, legalábbis nem igazán nevezhető annak...
kivéve persze a speed asztalokat, amik közös player poolból gazdálkodnak
bár én főleg nl10 környékén mozgok, 4-5-nél több normál holdem asztalt még nem nagyon láttam egy időben, szóval feljebb sem lehet túl rózsás az összkép

chivasr911
2013. márc. 28. 23:59

mybetre fizetett be valaki az elmúlt pár napban MB-ről? nekem folyamatosan hitelkártyát kér, amikor már leokéznám, hogy vonja le az összeget(MB jelszó beírása után)

sakkos000
Válasz chivasr911 kommentjére
2013. márc. 29. 11:20

mybetre fizetett be valaki az elmúlt pár napban MB-ről? nekem folyamatosan hitelkártyát kér, amikor már leokéznám, hogy vonja le az összeget(MB jelszó beírása után)

Ugyanez. Tegnap írtam a supportnak, de még nem válaszoltak. De egy héttel ezelőtt is ez volt.Akkor sikerűlt még megúsznom a depositot, de ma már muszáj rátöltenem.

mattack
2013. márc. 29. 11:49

volt egy frissítés a payment optionöknél, bővítették a kínálatukat, ezzel egy időben töröltek minden korábbi historyt, magyarán ha fizettél be mb-vel, akkor az most elfelejtődött, és újra be kell depózni mb-ről, hogy cashoutolni tudja ugyanoda...
én asszem 5 dodót depóztam, és utána azonnal megjelent az mb lehetőség a cashoutnál

sakkos000
2013. márc. 29. 12:19

Én konkrétan reloadolni akarok, és úgy nem megy. Újra depóznék MB-ről, de nem engedi mert folyamatosan debit/credit cardot kér

Admin
Válasz chivasr911 kommentjére
2013. márc. 29. 14:37

A problémát jeleztük a Mybet kapcsolattartónknak. Amint választ kapunk, beírjuk ide. Türelmeteket kérjük.

BRNT40
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. márc. 31. 16:01

Én konkrétan reloadolni akarok, és úgy nem megy. Újra depóznék MB-ről, de nem engedi mert folyamatosan debit/credit cardot kér

Szerintem az lehet a baj hogy a MB accodon nem elég a limit...
Nekem is ezt csinálta igaz titan pokeren... Érvényesitened kell a lakcimedet pl, vagy a bankszámlád vagy egy kártyád.. Ha rákattintasz bal felül a sarok ban a view limitre akkor ott látod mennyi az akutális limited, alatta pedig a lehetöségek a verifikáciora.. esetleg még megprobálhatod azt hogy irsz nekik egy emailt hogy emeljék a limited és küldesz nekik egy számla másolatot ahol rajt van a neved meg a lakcimed..

Beer
Válasz BRNT40 kommentjére
2013. ápr. 2. 11:43

boyle

Sziasztok, csábító ez a boyle, mennyire biztonságos terem, ill. minden infó jól jönne! :)

Admin
Válasz Beer kommentjére
2013. ápr. 2. 12:39

Sziasztok, csábító ez a boyle, mennyire biztonságos terem, ill. minden infó jól jönne! :)

1-2 órán belül kikerül a Boylepoker terembemutató és akadémiás rake race hír. A terembemutatóban minden részletesen le lesz írva amit a Boylepokerről tudni kell.

A terem maximálisan megbízható:

A Boyle csoport mindazonáltal egy 1982 óta működő családi vállalkozás, amely mára már a legnagyobb független ír bookmaker-ré nőtte ki magát! A 2005-ben az online póker piacra is belépő vállalkozás sportfogadással, kaszinóval, bingóval és lottóval is foglalkozik úgy, hogy offline is jelen van: mára a cégnek összesen 175 helyi fogadóirodája van.

L.T.
Válasz Admin kommentjére
2013. ápr. 2. 16:41

Van itt a hálózatban olyan korlátozás hogy max. X terembe regisztrálhatok csak?

Élő ügyfélszolgálat