Nincs az Ipoker-nél korlátozás.
A problémát jeleztük a Mybet kapcsolattartónknak. Amint választ kapunk, beírjuk ide. Türelmeteket kérjük.
A Mybet jelenleg nem tud Moneybookerset érintő problémáról. Ha még mindig van befizetési gond jelezzétek és szólunk nekik.
A Mybet jelenleg nem tud Moneybookerset érintő problémáról. Ha még mindig van befizetési gond jelezzétek és szólunk nekik.
Próbálkozott valaki már anonymus asztalokon Ipokin? Próbáltam ma és elég zagyván működik a hm, mivel a Playerx elnevezésen futó emberkéket ugyan annak a játékosnak tekinti ami eléggé gáz:)
Microgamingen session statokat jól lehet használni anonim asztalokon.
HM2 már alapból azt is teszi ki, szóval állítgatni sem kell. Lehet, hogy iPokeren még nem ilyen jó, de egy próbát megérhet.
Gondoltam erre, de abból is az lenne elvileg, hogy max 1 asztalon tudnék játszani, mert a másik asztalon ülő player2-őt ugyan annak a játékosnak nézné.
Gondoltam erre, de abból is az lenne elvileg, hogy max 1 asztalon tudnék játszani, mert a másik asztalon ülő player2-őt ugyan annak a játékosnak nézné.
Nem, micron a különböző asztalokon külön kezeli a sess hud-ot, sőt le is nullázza ha új játékos ül be. Viszont ott vannak sorszám nélküli asztalok amiken egyáltalán nincs hud, mert nem tudja a hm megkülönböztetni őket.
Szerintem asztalonként lehet váltani,hogy sess vagy teljes hud legyen.