apuka77
Válasz Demiro kommentjére
2013. ápr. 2. 17:01

Nincs az Ipoker-nél korlátozás.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2013. ápr. 4. 12:25

A problémát jeleztük a Mybet kapcsolattartónknak. Amint választ kapunk, beírjuk ide. Türelmeteket kérjük.

A Mybet jelenleg nem tud Moneybookerset érintő problémáról. Ha még mindig van befizetési gond jelezzétek és szólunk nekik.

chivasr911
Válasz Admin kommentjére
2013. ápr. 4. 12:39

A Mybet jelenleg nem tud Moneybookerset érintő problémáról. Ha még mindig van befizetési gond jelezzétek és szólunk nekik.

nálam megoldódott, köszi

sakkos000
Válasz Admin kommentjére
2013. ápr. 5. 22:34

Én még mindig nem tudok. Játszok már vagy 6 éve, de hogy feltölteni ne tudjak ilyen még nem fordult elő.

Na mindegy rájöttem, töltsem fel most már ezredszerre a dokumentumok másolatait, mert ugye nem elég kétszer-háromszor-százszor feltölteni egy dokumentumot.

BelaKecske
2013. ápr. 6. 22:08

Próbálkozott valaki már anonymus asztalokon Ipokin? Próbáltam ma és elég zagyván működik a hm, mivel a Playerx elnevezésen futó emberkéket ugyan annak a játékosnak tekinti ami eléggé gáz:)

Lev729
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. ápr. 7. 11:36

Microgamingen session statokat jól lehet használni anonim asztalokon.
HM2 már alapból azt is teszi ki, szóval állítgatni sem kell. Lehet, hogy iPokeren még nem ilyen jó, de egy próbát megérhet.

BelaKecske
2013. ápr. 7. 11:46

Gondoltam erre, de abból is az lenne elvileg, hogy max 1 asztalon tudnék játszani, mert a másik asztalon ülő player2-őt ugyan annak a játékosnak nézné.

cursor 10
2013. ápr. 7. 12:22

Gondoltam erre, de abból is az lenne elvileg, hogy max 1 asztalon tudnék játszani, mert a másik asztalon ülő player2-őt ugyan annak a játékosnak nézné.

Nem, micron a különböző asztalokon külön kezeli a sess hud-ot, sőt le is nullázza ha új játékos ül be. Viszont ott vannak sorszám nélküli asztalok amiken egyáltalán nincs hud, mert nem tudja a hm megkülönböztetni őket.

BelaKecske
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. ápr. 7. 12:25

Nem, micron a különböző asztalokon külön kezeli a sess hud-ot, sőt le is nullázza ha új játékos ül be. Viszont ott vannak sorszám nélküli asztalok amiken egyáltalán nincs hud, mert nem tudja a hm megkülönböztetni őket.

köszi, akkor be fogom nyomni a csak sessiont, hátha, mondjuk az meg azt fogja jelenteni, hogy a többi asztalon is csak session statok lesznek. DE gondolom megoldódik ez majd egy új hm frissítéssel vagy ha már nem csak kísérleti fázisban lesz a dolog.

cursor 10
2013. ápr. 7. 12:28

Szerintem asztalonként lehet váltani,hogy sess vagy teljes hud legyen.

Élő ügyfélszolgálat