Ez a nap ilyen!Vicces!:(
Semmi közöm a teremhez,és nem is lesz,de ha nem számítottak ezer nevezőre,akkor minek indítottak pokertermet??
Ok,hogy nem egy pokerstars,de azért 1000 nevező nem olyan sok,amit ne lehetne kezelni.Annyi embert még a honfoglalo szervere is simán elbír :D
Esetleg lehetett volna tesztelni a szervert,mielőtt ilyen promot nyomnak.
Ez így nagyon amatőr dolognak tűnik....
Semmi közöm a teremhez,és nem is lesz,de ha nem számítottak ezer nevezőre,akkor minek indítottak pokertermet??
Ok,hogy nem egy pokerstars,de azért 1000 nevező nem olyan sok,amit ne lehetne kezelni.Annyi embert még a honfoglalo szervere is simán elbír :D
Na b+ ez már egy estére sok így!!! Elbukom a stackem a rebuyos tornán, felugrik az ablak, ahol meg lehet venni a rebuyt, MEGVESZEM és 3 mp múlva kiírja, hogy kiestem!!!!!!
F..z kivan azért!!!!
ilyen hsz-ek feltétlen szükségesek...
Smoli
Shaikon hsz-ére írtam :)
Az nagyon pozitív,hogy ilyen gyorsan reagálnak a panaszokra.
Losika problémájának a végkimenetelére is kíváncsi vagyok. :)
Ha a terem kinövi ezeket a "gyerek betegségeket" akkor még egész jó terem is lehet belőle.Én legalábbis viszonylag szimpatikus teremnek találom.
Sok szerencsét hozzá.
Azért illett volna letesztelni. Terheléses teszt, stressteszt nem ártana egy internetes szoftver kiadása előtt. Megis csak penz forog itt, nem is keves. Olcsobb egy tesztelesnek kitenni a szoftvert, mint az ugyfelekkel balhezni, debuggolni... ne adj isten fizetni...
Én mindenesetre szurkolok a teremnek! Javaslom a vakstrukturat vegyek at a full tilttol, mar azzal nyernenek egy csomo SNG-s rajongot.
Azért illett volna letesztelni. Terheléses teszt, stressteszt nem ártana egy internetes szoftver kiadása előtt. Megis csak penz forog itt, nem is keves. Olcsobb egy tesztelesnek kitenni a szoftvert, mint az ugyfelekkel balhezni, debuggolni... ne adj isten fizetni...
Én mindenesetre szurkolok a teremnek! Javaslom a vakstrukturat vegyek at a full tilttol, mar azzal nyernenek egy csomo SNG-s rajongot.