YESSICA7
Válasz Losika kommentjére
2011. szept. 18. 21:04

Ez a nap ilyen!Vicces!:(

1blackknight
2011. szept. 18. 21:09

Semmi közöm a teremhez,és nem is lesz,de ha nem számítottak ezer nevezőre,akkor minek indítottak pokertermet??
Ok,hogy nem egy pokerstars,de azért 1000 nevező nem olyan sok,amit ne lehetne kezelni.Annyi embert még a honfoglalo szervere is simán elbír :D
Esetleg lehetett volna tesztelni a szervert,mielőtt ilyen promot nyomnak.
Ez így nagyon amatőr dolognak tűnik....

YESSICA7
Válasz 1blackknight kommentjére
2011. szept. 18. 21:17

Semmi közöm a teremhez,és nem is lesz,de ha nem számítottak ezer nevezőre,akkor minek indítottak pokertermet??
Ok,hogy nem egy pokerstars,de azért 1000 nevező nem olyan sok,amit ne lehetne kezelni.Annyi embert még a honfoglalo szervere is simán elbír :D

plus1

Jokerclick
2011. szept. 18. 21:26

Na b+ ez már egy estére sok így!!! Elbukom a stackem a rebuyos tornán, felugrik az ablak, ahol meg lehet venni a rebuyt, MEGVESZEM és 3 mp múlva kiírja, hogy kiestem!!!!!!

F..z kivan azért!!!!

A hiba amit leírtál számunkra teljesen új és ismeretlen viszont könnyen fakadhat internet kapcsolódási hibából. Kérlek hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a support1@jokerclick.com email címen, hogy megpróbálhassuk orvosolni a problémát.

Köszönjük!

AArmageddon
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. szept. 18. 21:29

ilyen hsz-ek feltétlen szükségesek...

ilyen hsz-ek feltétlen szükségesek...

Tir-X
Válasz 1blackknight kommentjére
2011. szept. 18. 21:43

Azért a szöveget tanuljuk már meg értelmezni. Az általad olvasott hozzászólás nem azt jelentette, hogy 1000 ember próbált emg egyszerre játszani, és ez kiakasztotta a szervereket, hanem azt, hogy 1000 ember akart egyszerre regisztrálni, ami kiakasztotta a szervereket. Nem ugyanaz :)

Persze azért van hova fejlődni, de sztem elég jó pont, hogy nagyon sok nagyobb oldallal ellentétben rögtön választ és reakciót kaptok minden kérdésre és reklamációra. Szóval ha kijavítják azt a rengeteg hibát, egy tök jó supporttal rendelkező site lehetnek :) Hajrá!

Attis81
Válasz smoli kommentjére
2011. szept. 18. 21:54

Smoli
Shaikon hsz-ére írtam :)

Attis81
Válasz Attis81 kommentjére
2011. szept. 18. 22:02

Az nagyon pozitív,hogy ilyen gyorsan reagálnak a panaszokra.
Losika problémájának a végkimenetelére is kíváncsi vagyok. :)
Ha a terem kinövi ezeket a "gyerek betegségeket" akkor még egész jó terem is lehet belőle.Én legalábbis viszonylag szimpatikus teremnek találom.

Sok szerencsét hozzá.

Prof.B.
Válasz Attis81 kommentjére
2011. szept. 18. 23:58

Azért illett volna letesztelni. Terheléses teszt, stressteszt nem ártana egy internetes szoftver kiadása előtt. Megis csak penz forog itt, nem is keves. Olcsobb egy tesztelesnek kitenni a szoftvert, mint az ugyfelekkel balhezni, debuggolni... ne adj isten fizetni...
Én mindenesetre szurkolok a teremnek! Javaslom a vakstrukturat vegyek at a full tilttol, mar azzal nyernenek egy csomo SNG-s rajongot.

Jokerclick
Válasz Prof.B. kommentjére
2011. szept. 19. 14:06

Azért illett volna letesztelni. Terheléses teszt, stressteszt nem ártana egy internetes szoftver kiadása előtt. Megis csak penz forog itt, nem is keves. Olcsobb egy tesztelesnek kitenni a szoftvert, mint az ugyfelekkel balhezni, debuggolni... ne adj isten fizetni...
Én mindenesetre szurkolok a teremnek! Javaslom a vakstrukturat vegyek at a full tilttol, mar azzal nyernenek egy csomo SNG-s rajongot.

Szia!

Teszteltük, de itt hihetetlen roham volt. Az informatikai részleg hibázott egyébként, de nem akartunk kockáztatni, és jobbnak tűnt a biztonságos, élvezhető játékért cserébe bevállalni ezt. Azt hiszem, a +1000 eurós freerollpénzzel tudjuk kárpótolni a többséget. Nem volt bekalkulálva, hogy a külföldi partnerek ilyen sikeresen tudják kommunikálni a termet és promóciókat, és az eredetileg csak a magyar közönségnek szóló tesztelési időszak végül 15 ország játékosait vonta be. Tanultunk belőle, helyretettük a dolgokat.

Köszönjük a higgadt, tárgyilagos véleményt. A vakstruktúrás ötlettel kapcsolatban pedig írj a support címre, kipróbáljuk szívesen.

Jokerclick Ügyfélszolgálat

Élő ügyfélszolgálat