Linux alatt sikerült valakinek futtatnia a Jokerclick kliensét?
Nekem 3 különböző verziójú wine-vel is elszállt a telepítő :-(
(1.2, 1.3, + picasa)
Érdeklődnék, hogy a mai napra kiírt 2500Eurós freeroll meg lesz e tartva, mert erre utaló nyomot nem találok, de itt az akadémián a leírásnál hirdetve van.
(2.500 eurós „Nem veszíthetsz" freeroll
Szeptember 18-án és október 2-án 2500 euró összdíjazású freeroll, ahol az utolsó helyezett is részesül a nyereményalapból )
Thx.
Elvileg nem úgy volt, hogy ma is lesz egy 2500 euros freeroll? A lobbyban még nemtalálom sehol a versenyt.
Letöltöttem most a szoftvert a "nem veszíthetsz freeroll" miatt, de én sem látom, hogy lenne. Azóta töröltem is.
Visszaolvasva kicsit már világossá válik hogy kamus a cég... Azért a pokerakadémia leinformálhatná a céget mielőtt itt promótálják.
Letöltöttem most a szoftvert a "nem veszíthetsz freeroll" miatt, de én sem látom, hogy lenne. Azóta töröltem is.
Visszaolvasva kicsit már világossá válik hogy kamus a cég... Azért a pokerakadémia leinformálhatná a céget mielőtt itt promótálják.
Gondolod, hogy nem tették meg? Ne röhögtesd már ki magad..
"Természetesen a korábban meghirdetett, október 2-i 2500 eurós freerollt is megrendezi a terem." 2012?:D
Vicc. De legalább ne promóznák annyira..
Most őszintén... Ti a korábban történtek után még bármin is megtudtok lepődni? :rolleyes:
ilyen ez a filmes szakma XDDD