Tisztelt JokerClick!
A 100 ill. 250 eur fölötti first depos instant cash+ticket promóció érvényes még vagy felváltotta az új promóció?
"100 euró fölötti deposit esetén 10 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő 250 euró fölötti deposit esetén 25 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő + 11 eurós versenybelépő "
Köszönöm!
torrentke
Tisztelt JokerClick!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a szeptemberi promóciók között volt említve egy Október 23-ai 10+1€-s buyin-ű amit szintén 10.000€ GTD-nek hirdettek. Az érdekelne, hogy ez lesz-e vagy nem?
Egyik roll nélkül maradt barátom kérdezi, hogy ennek a 10€ no deposit bonusnak milyenek a feltételei, illetve kell-e hozzá valamilyen kuponkód
A választ előre is köszönjük!
Üdv!
A 250grt euros tour 22:00 miért szünt meg?
Tisztelt JokerClick!
A 100 ill. 250 eur fölötti first depos instant cash+ticket promóció érvényes még vagy felváltotta az új promóció?
"100 euró fölötti deposit esetén 10 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő 250 euró fölötti deposit esetén 25 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő + 11 eurós versenybelépő "
Köszönöm!
torrentke
Tisztelt Jokerclick!
Kifizetési kérelmemet 2011. okt.04-én indítottam el minden szükséges adatot és dokumentumot csatoltam, azóta eltelt pár 72 óra.
1 hét után kaptam önöktől egy emailt:
"Elnézést kérünk a késedelmes válaszért, = a Support részleg átalakulás alatt volt a héten és=
innentol az eddigieknél gyorsabban fogunk válaszolni.Kérjük, hogy a kifizetési kérelmedet ezen az oldalon ke= resztül indítsd el: https://jokerclick.com/pages/cashier-cashout"
Ezt megtettem, de sem válasz, sem a pénz nem jött még eddig! Szeretném megtudni, hogy mikor kerül átutalásra a nyereményem?
Október 10-én, hétfőn indíottam el egy cash outot, épp fel akartam tenni a kérdést hogy mennyi idő, míg megérkezik a pénz, de az előző post után kezdek kételkedni, hogy hamar megérkezik a pénzem!!!
Az összes szükséges dokumentumot 2x elküldtem, és arról a linkről indítottam a kifizetést, amit fentebb láthatunk.
A 10k garnak mennyi lesz a minimum létszáma ami alatt nem indul el? ty
Asztalt hogyan tudok átméretezni?
Tisztelt Jokerclick!
Kifizetési kérelmemet 2011. okt.04-én indítottam el minden szükséges adatot és dokumentumot csatoltam, azóta eltelt pár 72 óra.
1 hét után kaptam önöktől egy emailt:
"Elnézést kérünk a késedelmes válaszért, = a Support részleg átalakulás alatt volt a héten és=
innentol az eddigieknél gyorsabban fogunk válaszolni.Kérjük, hogy a kifizetési kérelmedet ezen az oldalon ke= resztül indítsd el: https://jokerclick.com/pages/cashier-cashout"
Ezt megtettem, de sem válasz, sem a pénz nem jött még eddig! Szeretném megtudni, hogy mikor kerül átutalásra a nyereményem?