csoxi
Válasz torrentke kommentjére
2011. okt. 5. 18:49

Tisztelt JokerClick!

A 100 ill. 250 eur fölötti first depos instant cash+ticket promóció érvényes még vagy felváltotta az új promóció?

"100 euró fölötti deposit esetén 10 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő 250 euró fölötti deposit esetén 25 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő + 11 eurós versenybelépő "

Köszönöm!

torrentke

Hát, csodálom a lelkesedésedet, ha a fentiek alapján te még azt fontolgatod, hogy 250 eurót befizetsz ebbe a terembe... Biztos hatalmas élmény lesz itt játszani...

Jokerclick
Válasz bencze kommentjére
2011. okt. 7. 18:33

Tisztelt JokerClick!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a szeptemberi promóciók között volt említve egy Október 23-ai 10+1€-s buyin-ű amit szintén 10.000€ GTD-nek hirdettek. Az érdekelne, hogy ez lesz-e vagy nem?

Szia!

A nemzeti ünnepre való tekintettel ezt toltuk el egy héttel későbbre.

Jokerclick Ügyfélszolgálat

Jokerclick
Válasz SötétEgér kommentjére
2011. okt. 7. 18:36

Egyik roll nélkül maradt barátom kérdezi, hogy ennek a 10€ no deposit bonusnak milyenek a feltételei, illetve kell-e hozzá valamilyen kuponkód

A választ előre is köszönjük!

Szia!

Az októberben regisztrálók kapnak 10 eurót a bónuszszámlájukon, amelyet a szokásos szabályok szerint Jokerpontokért kiválthatnak. Ehhez igazából elég némi freerollpénzt összeszedni, majd kicsit megforgatni készpénzes asztalon.

Jokerclick
Válasz musli25 kommentjére
2011. okt. 7. 18:37

Üdv!
A 250grt euros tour 22:00 miért szünt meg?

Szia!

Folyamatosan alakítjuk a versenytáblázatot az igényekhez megfelelően. Októberben több változás is volt, lesznek hamarosan új versenyek.

Jokerclick
Válasz torrentke kommentjére
2011. okt. 7. 18:39

Tisztelt JokerClick!

A 100 ill. 250 eur fölötti first depos instant cash+ticket promóció érvényes még vagy felváltotta az új promóció?

"100 euró fölötti deposit esetén 10 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő 250 euró fölötti deposit esetén 25 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő + 11 eurós versenybelépő "

Köszönöm!

torrentke

Szia!

A promóció októberben az instant cashsel érvényes: versenybelépő már nem jár, de 100–249 euró közötti depositnál 10 euró pluszt, 250 euró fölötti befizetésnél pedig 25 euró azonnali bónuszt írunk jóvá.

Leona
Válasz csoxi kommentjére
2011. okt. 13. 12:00

Tisztelt Jokerclick!

Kifizetési kérelmemet 2011. okt.04-én indítottam el minden szükséges adatot és dokumentumot csatoltam, azóta eltelt pár 72 óra.
1 hét után kaptam önöktől egy emailt:

"Elnézést kérünk a késedelmes válaszért, = a Support részleg átalakulás alatt volt a héten és=
innentol az eddigieknél gyorsabban fogunk válaszolni.Kérjük, hogy a kifizetési kérelmedet ezen az oldalon ke= resztül indítsd el: https://jokerclick.com/pages/cashier-cashout"
Ezt megtettem, de sem válasz, sem a pénz nem jött még eddig! Szeretném megtudni, hogy mikor kerül átutalásra a nyereményem?

Losika
Válasz Leona kommentjére
2011. okt. 14. 15:01

Október 10-én, hétfőn indíottam el egy cash outot, épp fel akartam tenni a kérdést hogy mennyi idő, míg megérkezik a pénz, de az előző post után kezdek kételkedni, hogy hamar megérkezik a pénzem!!!

Az összes szükséges dokumentumot 2x elküldtem, és arról a linkről indítottam a kifizetést, amit fentebb láthatunk.

super
Válasz Losika kommentjére
2011. okt. 15. 12:30

A 10k garnak mennyi lesz a minimum létszáma ami alatt nem indul el? ty

scigabacsi2011
Válasz super kommentjére
2011. okt. 16. 23:31

Asztalt hogyan tudok átméretezni?

Jokerclick
Válasz Leona kommentjére
2011. okt. 17. 0:37

Tisztelt Jokerclick!

Kifizetési kérelmemet 2011. okt.04-én indítottam el minden szükséges adatot és dokumentumot csatoltam, azóta eltelt pár 72 óra.
1 hét után kaptam önöktől egy emailt:

"Elnézést kérünk a késedelmes válaszért, = a Support részleg átalakulás alatt volt a héten és=
innentol az eddigieknél gyorsabban fogunk válaszolni.Kérjük, hogy a kifizetési kérelmedet ezen az oldalon ke= resztül indítsd el: https://jokerclick.com/pages/cashier-cashout"
Ezt megtettem, de sem válasz, sem a pénz nem jött még eddig! Szeretném megtudni, hogy mikor kerül átutalásra a nyereményem?

Amikor egy játékosunk elindít egy kifizetést az erre létrejött felületen, azonnal kap arról egy automatikus emailt ami az oldallal egyetemben tartalmazza a kifizetés feltételeit.Amennyiben azok teljesülnek rövid időn belül teljesül a kifizetés is. Te még nem Depositoltál hozzánk ezért sajnos nem állt módunkban teljesíteni a kifizetésedet. A késedelemért viszont szíves elnézésedet kérjük, a jövőben rövidebb reakcióidőt fogunk tartani.

Üdvözlettel:

JokerClick Support

Élő ügyfélszolgálat