Letöltöttem most a szoftvert a "nem veszíthetsz freeroll" miatt, de én sem látom, hogy lenne. Azóta töröltem is.
Visszaolvasva kicsit már világossá válik hogy kamus a cég... Azért a pokerakadémia leinformálhatná a céget mielőtt itt promótálják.
Októberi 10k GTD
Kedves Jokerclick!
Az októberi 10k GTD versennyel kapcsolatban érdeklődnék, hogy pontosan mikor lesz ill. mennyi lesz a buy-in és milyen szatelitek lesznek rá. A honlapon nem találtam infot ezekkel kapcsolatban.
Előre is köszönöm.
Üdv,
torrentke
Kedves Jokerclick!
Az októberi 10k GTD versennyel kapcsolatban érdeklődnék, hogy pontosan mikor lesz ill. mennyi lesz a buy-in és milyen szatelitek lesznek rá. A honlapon nem találtam infot ezekkel kapcsolatban.
Előre is köszönöm.
Üdv,
torrentke
Tisztelt JokerClick!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a szeptemberi promóciók között volt említve egy Október 23-ai 10+1€-s buyin-ű amit szintén 10.000€ GTD-nek hirdettek. Az érdekelne, hogy ez lesz-e vagy nem?
Tisztelt JokerClick!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a szeptemberi promóciók között volt említve egy Október 23-ai 10+1€-s buyin-ű amit szintén 10.000€ GTD-nek hirdettek. Az érdekelne, hogy ez lesz-e vagy nem?
Egyik roll nélkül maradt barátom kérdezi, hogy ennek a 10€ no deposit bonusnak milyenek a feltételei, illetve kell-e hozzá valamilyen kuponkód
A választ előre is köszönjük!
Üdv!
A 250grt euros tour 22:00 miért szünt meg?
Szerintem ez már lassan az Akadémiára nézve is kínos, hogy egy ilyen site logoja van kint az oldalon...
Szerintem ez már lassan az Akadémiára nézve is kínos, hogy egy ilyen site logoja van kint az oldalon...
First Depo promo
Tisztelt JokerClick!
A 100 ill. 250 eur fölötti first depos instant cash+ticket promóció érvényes még vagy felváltotta az új promóció?
"100 euró fölötti deposit esetén 10 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő 250 euró fölötti deposit esetén 25 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő + 11 eurós versenybelépő "
Köszönöm!
torrentke