Jokerclick
Válasz super kommentjére
2011. okt. 17. 0:40

A 10k garnak mennyi lesz a minimum létszáma ami alatt nem indul el? ty

A 10 000 GTD 20 + 2 Euro versenyünknek 200 Fő lesz a minimum létszáma. Minden nap több satelitet is tartunk az adott versenyre.

Üdvözlettel:
Jokerclick Support

Jokerclick
Válasz scigabacsi2011 kommentjére
2011. okt. 17. 0:43

Asztalt hogyan tudok átméretezni?

Sajnos az asztalok méretének állítása jelenleg nem lehetséges. Hamarosan igyekszünk javítani ezt a hiányosságot több másik kényelmi szempontot kielégítő fejlesztés keretein belül.

Üdvözlettel:

JokerClick Support

r3dsnake
Válasz Jokerclick kommentjére
2011. okt. 22. 21:41

hi!

érdeklődnék, hogy a 10k GTD-re mikor lesz freeroll? Köszi!

Lifetilt
Válasz r3dsnake kommentjére
2011. okt. 23. 12:57

Még mindig csak a 10 eurós szotyi freerollok mennek,vagy várható hogy lesz olyan is,amiért érdemes ide benézni?

Jokerclick
Válasz Lifetilt kommentjére
2011. okt. 24. 10:07

Még mindig csak a 10 eurós szotyi freerollok mennek,vagy várható hogy lesz olyan is,amiért érdemes ide benézni?

Tegnap összesen 750 eurós garantált versenyeink voltak, már elkezdtek az aktív klánok versengeni, illetve hétvégén rendezzük meg a 10 000 eurós versenyt.

Jokerclick Ügyfélszolgálat

Lifetilt
2011. okt. 24. 13:32

Köszönöm a választ,de nem ezt kérdeztem :)
Garantált versenyek vannak minden szempontból megbízhatóbb helyeken is,nagyobb garantált alappal.
Vagy innentől az a marketing fő csapásiránya,hogy hirdettek garantált versenyeket,amiket aztán nyilván jórészt töröltök,mert nem jön össze annyi nevező,hogy érdemes legyen elindítani?

Megkísérlem még egyszer:számíthatnak a játékosok olyan freerollokra,amik nagyobb összdíjazásúak és EL IS INDULNAK?

r3dsnake
2011. okt. 24. 17:32

Tegnap összesen 750 eurós garantált versenyeink voltak, már elkezdtek az aktív klánok versengeni, illetve hétvégén rendezzük meg a 10 000 eurós versenyt.

Jokerclick Ügyfélszolgálat

Szia!

Én is kaphatnék választ a kérdésemre? Köszi!

zavoka
2011. okt. 30. 18:29

Olyan problémám van, hogy ha kifizetést akarok indítani az adott összeg nem jelenik meg a főszámlán...nem nagyon értek még hozzá, hogy hogy is működik ez az egész, ha valaki tudna nekem pár dolgot mondai a kifizetésekről megköszönném......

r3dsnake
2011. okt. 30. 20:24

Szia!

Én is kaphatnék választ a kérdésemre? Köszi!

köszi a "választ"! még jó, hogy arról volt szó, hogy a 10kgtd-re lesz freeroll. itt is és a weboldalon is így volt hirdetve, de se információt nem kaptam erről, se a lobbyban nem láttam ilyen versenyt...

fibrillo
2011. nov. 3. 14:22

5 euro ingyen

Él még novemberben is az 5 euro ingyen promóció? esetleg bármelyik másik?

Élő ügyfélszolgálat