A 10k garnak mennyi lesz a minimum létszáma ami alatt nem indul el? ty
Asztalt hogyan tudok átméretezni?
hi!
érdeklődnék, hogy a 10k GTD-re mikor lesz freeroll? Köszi!
Még mindig csak a 10 eurós szotyi freerollok mennek,vagy várható hogy lesz olyan is,amiért érdemes ide benézni?
Még mindig csak a 10 eurós szotyi freerollok mennek,vagy várható hogy lesz olyan is,amiért érdemes ide benézni?
Köszönöm a választ,de nem ezt kérdeztem :)
Garantált versenyek vannak minden szempontból megbízhatóbb helyeken is,nagyobb garantált alappal.
Vagy innentől az a marketing fő csapásiránya,hogy hirdettek garantált versenyeket,amiket aztán nyilván jórészt töröltök,mert nem jön össze annyi nevező,hogy érdemes legyen elindítani?
Megkísérlem még egyszer:számíthatnak a játékosok olyan freerollokra,amik nagyobb összdíjazásúak és EL IS INDULNAK?
Tegnap összesen 750 eurós garantált versenyeink voltak, már elkezdtek az aktív klánok versengeni, illetve hétvégén rendezzük meg a 10 000 eurós versenyt.
Jokerclick Ügyfélszolgálat
Olyan problémám van, hogy ha kifizetést akarok indítani az adott összeg nem jelenik meg a főszámlán...nem nagyon értek még hozzá, hogy hogy is működik ez az egész, ha valaki tudna nekem pár dolgot mondai a kifizetésekről megköszönném......
Szia!
Én is kaphatnék választ a kérdésemre? Köszi!
5 euro ingyen
Él még novemberben is az 5 euro ingyen promóció? esetleg bármelyik másik?