Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

prosi83
Válasz atus85 kommentjére
2010. ápr. 10. 9:16

Igen. Egyébként meg azt is kérdezném hogy melyik terembe fizessek be, mert ez a topick címe. Meg attól hogy le van írva hogy 1dollár rake után hány pont jár én még attól nemtudom hogy kb. mennyit tudnák kijátszani. Egyébként meg szerintem nem mindenki olyan bunkó mint te és van aki fog segíteni.

Én egyáltalán nem akartam bunkó lenni, de ezzel te most pont hogy az voltál.
A topicba szerintem simán belefér egy ilyen kérdés, de ha nem akkor meg átugrod és nem szólsz hozzá. Ennyi.

atus85
Válasz prosi83 kommentjére
2010. ápr. 10. 12:34

Félreértettelek bocs. De írták utánam utánam,hogy félreértés volt. Más is félreértette.

prosi83
Válasz atus85 kommentjére
2010. ápr. 10. 17:31

Félreértettelek bocs. De írták utánam utánam,hogy félreértés volt. Más is félreértette.

semmi baj

realbigfish
2010. ápr. 12. 12:13

Sziasztok!

Egy totál kezdőnek melyik termet ajánlanátok? Arra gondoltam beutalok 100$-t és nl cg-t játszom legalacsonyabb téten. Everesten tag vagyok, ott kezdtem befizetés nélkül játszani. Egyasztalos freeroll sng-ket nyomtam eddig, de az 5 centes első helyekből igen lassan jönne össze valami kézzelfogható roll.

A Cake-re gondoltam, hogy talán érdemes lenne megpróbálni, egyrészt mert van rakeback (bár nem tudom mikro limiten ez mennyire számít), másrészt sok helyen olvastam hogy gyenge a mezőny.

Esetleg valami más ötlet? Hol érdemes belevágni nl hold'em cg tanulásba?

panamaa
Válasz realbigfish kommentjére
2010. ápr. 12. 12:29

Sziasztok!

Egy totál kezdőnek melyik termet ajánlanátok? Arra gondoltam beutalok 100$-t és nl cg-t játszom legalacsonyabb téten. Everesten tag vagyok, ott kezdtem befizetés nélkül játszani. Egyasztalos freeroll sng-ket nyomtam eddig, de az 5 centes első helyekből igen lassan jönne össze valami kézzelfogható roll.

A Cake-re gondoltam, hogy talán érdemes lenne megpróbálni, egyrészt mert van rakeback (bár nem tudom mikro limiten ez mennyire számít), másrészt sok helyen olvastam hogy gyenge a mezőny.

Esetleg valami más ötlet? Hol érdemes belevágni nl hold'em cg tanulásba?

Maradj az Everestnél, tökéletes választás. Jó a játékosállomány :)

realbigfish
Válasz panamaa kommentjére
2010. ápr. 13. 11:07

Maradj az Everestnél, tökéletes választás. Jó a játékosállomány :)

Köszi, akkor megpróbálkozom itt. :)

stalkR
2010. ápr. 13. 23:09

Pokerstars , FulltiltPoker és Pacific Poker jött be nekem nagyon :) Pacific pokeren nem játszottam olyan sokat, de ott nagyon sok amatőr van :)
PS - FTP n meg nagyon nagy a választék :)

Imobe
Válasz stalkR kommentjére
2010. ápr. 13. 23:20

blog bajnokság

sorry lehet, hogy ez egy kicsit most off, de hallotátok, hogy most indult el az első magyar Póker Blog Bajnokság? 400K+4,6M összdíjazás.
Oldalt direkt nem írok, akit érdekel, az guglizzon rá az. az egyik terem ahol lesznek versenyek pl a poker770

szigma
Válasz Imobe kommentjére
2010. ápr. 22. 20:59

Sziasztok!
A minimum beülő egyre több terem általi megemelése után, létezik még olyan terem, ahol NL50-100 szinten érdemes SS stratégiát játszani?
- van valamilyen rb, vagy folyamatos bónusz, vagy jobb loyality
- viszonylag sok FR asztal
- kevés SS játékos :)
- viszonylag gyenge állomány
- dealt rake számítás

Ha nem teljesül minden feltétel akkor is érdekel.

Esetleg Everest?

Lordius
Válasz szigma kommentjére
2010. ápr. 28. 19:21

Olvastam még valamikor, hogy van egy hálózat, aminek csak meghatározott számú termében lehet regisztrációnk. Viszont nem emlékszem, hogy melyik hálózat volta az. Valaki meg tudná mondani? Meg azt is, hogy ezt a szabályt mennyire veszik komolyan?

Élő ügyfélszolgálat