Én még az Inter pokert ajánlom sok hülyével és rakeback-el és nem vonják le a bónuszból a rakebacket.
Írta hogy 6max-ot szeretne és így a Boss kiesik.
BBJ-s 6max van
Én ezzel nem nagyon értek egyet!
NL25 SH-en pl rengeteg asztal van és ráadásul hemzseg fish-ekkel a nap 24 órájában.Nekem ez a tapasztalatom és van más ismerősöm is aki egyszerű feszes játékkal ilyen 30-40BI-eket kapál össze NL25-ön.
Overcome85:ez melyik terem?
Sziasztok!
Hadd kérjek én is segítséget ebben a témában. Már sok termet nézegettem, ajánlókat és a topicot végigolvastam, de pontos választ nem sikerült találnom. AZ FTP-n játszom, főleg kis tétű SNG-ket, azt nem is hagynám ott, viszont a CG-ben eléggé le vagyok lassúlva, 1-1,5 BB, amivel azért nem vagyok megelégedve. Persze tudom, miért nem tanulok, de arra gondoltam hátha más, gyengébb teremben nagyobb sikerrel járok. A sok terem közül, a PT és a mac miatt az alábbi termek maradtak fenn:
- Absolute Poker
- Ultimate Bet
- Bwin
Amik a talán kategóriába esnek:
- Party Poker
- Cake
Ezekből ti ajánlanátok bármelyiket is vagy akkor már inkább maradjak a FTP-n amit úgyis szeretek?
Előre is köszönöm mindenkinek
sziasztok!
olyan terme(ke)t keresek, ahol az asztal ablakában lehet látni az előző leosztás(oka)t. ilyen az ongame kliense, de szeretnék más(oka)t is kipróbálni.
előre is köszönöm
üdv
nl50 sh-ra szerintetek unibet vagy doyles a jobb választás?
Unibeten 1k nl50 handért kb mennyi vip pontra lehet számítani?
Unibeten 1k nl50 handért kb mennyi vip pontra lehet számítani?
Az nagyban függ attól mennyit teszel a potba.:)