Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

gemini619
Válasz Lordius kommentjére
2010. ápr. 28. 19:51

Caken van egy hasonló szabály nem tudom nem erre gondoltál-e:

"A hálózat szabályzata alapján akár több teremben is lehet rakeback-es számlád. Fontos azonban, hogy az új rakeback-es számlád a szabályok alapján csak akkor kerül elfogadásra, ha a számla nyitását megelőzően 3 hónapig inaktív voltál a hálózat többi termében!"

Lordius
Válasz gemini619 kommentjére
2010. ápr. 28. 20:14

Hmmm. én nem erre emlékeztem, hanem valami olyasmire, hogy meg van haztározva, hogy maximum hány termükbe lehet számlád. Talán microgaming vagy ongame, sajnos nem emlékszem. De köszi a segítséget.

szigma
Válasz szigma kommentjére
2010. ápr. 28. 20:52

Sziasztok!
A minimum beülő egyre több terem általi megemelése után, létezik még olyan terem, ahol NL50-100 szinten érdemes SS stratégiát játszani?
- van valamilyen rb, vagy folyamatos bónusz, vagy jobb loyality
- viszonylag sok FR asztal
- kevés SS játékos :)
- viszonylag gyenge állomány
- dealt rake számítás

Ha nem teljesül minden feltétel akkor is érdekel.

Esetleg Everest?

BOSS. Nem enged regisztrálni ha jól emlékszem 4-nél többet. De ha egy másik gépről regisztrálsz (másik e-mail címmel) akkor semmi probléma.

chivasr911
Válasz szigma kommentjére
2010. ápr. 29. 13:05

NL5-ös bónusz

Sziasztok!

100 dolárt szeretnék befizetni, tudtok olyan termet ahol nl5-ön ki lehet szedni valamilyen bónuszt?
Napi 3-4 órát játszanék 9-12 SH asztalon.
Előre is köszi a segítséget!

XXXaviCE
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2010. máj. 2. 14:32

miért van, h us playereket külön kezeli, azaz vhol jácchatnak vhol nem?
és ha jácchatnak az jó vagy rossz nekünk? :)

TheStig
Válasz XXXaviCE kommentjére
2010. máj. 2. 14:43

miért van, h us playereket külön kezeli, azaz vhol jácchatnak vhol nem?
és ha jácchatnak az jó vagy rossz nekünk? :)

jó :)
mert van 1-2-x terem aki lesz.rja, hogy USA játékosokat nemfogadhat az USA törvények szerint, mivel valami himi-humi szigeten levő adóparadicsomban vannak bejegyezve, ahova még az USA keze sem ér el.

Feriboyslimshady
Válasz TheStig kommentjére
2010. máj. 2. 19:31

Jó estét Akadémikusok!

Már jó ideje teremváltáson gondolkozom és amióta a PS bevezette az új 50, 100, 250 bb-s asztalokat az csak rátett még egy lapáttal.
Sajnos nem találok olyan termet ami teljesen megfelelne minden igényemnek, amik a következők:
- Rakeback (nem vipes izé, persze mellé még lehet az is)
- 6-max asztalok (5-maxot még nem játszottam) tehát boss termek kiesnek
- Legyen HUD (szóval a Cake kiesik)
- Egyszerre 6-9 asztal is menjen
- Délután, kb 3-4 órától legyenek jó asztalok
- Verhető NL10 és később NL20-25 mezőny (ps-en jelenleg 4BB/100 körül csinálok, 9db 6max asztalon játszva)

Előre is kösz a segítséget!

castor11
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. máj. 2. 20:07

Feriboyslimshady: Javaslatom - Betfair

Feriboyslimshady
Válasz castor11 kommentjére
2010. máj. 2. 22:04

Nem is tudom, hogy felejtettem el de most hirtelen eszembe jutott a Full Tilt. Mi a véleményetek az FTP-ről, játékosállomány stb. Vagy még vmi ötlet?

atus85
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. máj. 4. 0:44

Nem is tudom, hogy felejtettem el de most hirtelen eszembe jutott a Full Tilt. Mi a véleményetek az FTP-ről, játékosállomány stb. Vagy még vmi ötlet?

Full tilt játékosállománya magasan a legjobb az összes terem közül a te téteden. Egyébként előbb írta neked Castor a betfairt válasznak ami neked tökéletesen megfelel. Én még az Inter pokert ajánlom sok hülyével és rakeback-el és nem vonják le a bónuszból a rakebacket.

Élő ügyfélszolgálat