Uraim!
Keresnék magamnak 1 új termet. Perpillanat ongame hálózatban, illetve partypokeren játszok NL4 SH-t. Melyik termet ajánljátok erre a limitre short asztalra? Roll megvan NL10-re is, úgyhogy olyan tapasztalat is jöhet.
Ami perpillanat nem érdekelne(boss hálózat, stars, everest>> mindenképpen új termet szeretnék kipróbálni, itt meg már van számlám)
Mit ajánlotok? Pacific pokert néztem, de ott nincs nl4(bár mondom beleférne a felsőbb limit a rollba, de nemrég váltottam full ringről short handed-re, ezért egyenlőre nl4-en próbálkoznék)
Előre is köszönöm a válaszaitokat
Sziasztok!
Én is teremváltás előtt állok (egy életre elegem van a PP-ből), mert a PP nagyon igyekszik eltüntetni a rollom.
Milyen terembe menjen egy olyan játékos aki pechesebb az átlagnál (AK-val ált setbe fut, settel sorba, ilyesmi) viszont ért a pókerhez, és sokat DON-ozik (itt csöndben el lehet bújni) és csak ritkán kell szembesülnöm vele, hogy a K8 lényeges erősebb az AK-nál.
Én a PS-el kacérkodok a sok DON miatt esetleg Haven, mert DON ott is + még rack is
Videó Poker
Sziasztok!
Ti találkoztatok már online poker teremmel ahol nem csak
fotok vagy avatarok vannak a játékosok helyén hanem pl
élő videó poker?? Létezik ilyen ??,
Sziasztok!
Ti találkoztatok már online poker teremmel ahol nem csak
fotok vagy avatarok vannak a játékosok helyén hanem pl
élő videó poker?? Létezik ilyen ??,
Pokerstars és Fulltilt kivételével hol találok még mixed játékokat cash game vagy sng/mtt formájában? 8game 7game HORSE... micro és alacsony tétre?
7game meg 8game csak FTP meg PS.
Sziasztok!
Teremváltásra készülök a közeljövőben. Jelenleg Everesten játszom, amiből igencsak elegem van már, isszonyat regheavy a mezőny. Még NL50 SH-t játszom, de már inkább NL100-ra keresek új termet. Leginkább a Pokerheaven/Interpokert néztem ki, jó bónusz+rb miatt(mindkettő fontos nekem). Jól gondolom hogy igaziból nincs különbség a két terem között, ugyanaz a network/játékosállomány, csak PH-n 30 nap Interen 60 nap van kijátszani bónuszt. Játszani általában 12-13 órakor kezdek és úgy kb 21 óráig bezárólag 6 asztalon, tehát ebben az időszakban kéne hogy legyen asztal.
Köszi előre is mindenkinek
Dani
Jól gondolom hogy igaziból nincs különbség a két terem között, ugyanaz a network/játékosállomány
Tényleg akkora különbségek vannak a termek között állomány szempontjából? Gyenge játékosok mindenhol vannak. Eddig csak egy teremben játszottam, szóval nehezen tudom elképzelni hogy valahol jelentős előnyre lehet szert tenni ez által.
Józan paraszti ésszel én arra gondolok, hogy a legnagyobb népességű termek lehetnek jók. Tegyük fel hogy a gyenge/jó játékosok aránya közel azonos a termek között, akkor a népes termekben lehet a legkönnyebben asztalt váltani ha esetleg rossz helyre ültünk be. Rosszul gondolok valamit?
Azért jókora különbségek vannak. Minél rosszabb a terem ajánlata a regulárok szempontjából, annál inkább nem fogják a termet választani.
Vagy gondold végig a multitable-ingező rakeback regulárok szempontjából milyen az ideális terem?:
1. minél jobb szoftver
2. minél több visszajuttatás
Ha ideális a regeknek, akkor ellepik a termet. Ha meg elviselhetetlen nekik, akkor a halak egymás között lubickolnak cápák nélkül :D
És akkor még mellé jön pár apróság, hogy fogad e adott nemzetiségű játékosokat (usa, olasz, francia....), és hogy van e sportfogadó részlege, ahonnan áttévednek a pókerasztalokhoz a fishek :D