sziasztok!
olyan terme(ke)t keresek, ahol az asztal ablakában lehet látni az előző leosztás(oka)t. ilyen az ongame kliense, de szeretnék más(oka)t is kipróbálni.
előre is köszönöm
üdv
hello BMW
igen, időközben megtudtam, hogy HM is tudja ezt. itt az ideje megvennem
és persze köszönöm
itt az ideje megvennem
Sziasztok!
Hadd kérjek én is segítséget ebben a témában. Már sok termet nézegettem, ajánlókat és a topicot végigolvastam, de pontos választ nem sikerült találnom. AZ FTP-n játszom, főleg kis tétű SNG-ket, azt nem is hagynám ott, viszont a CG-ben eléggé le vagyok lassúlva, 1-1,5 BB, amivel azért nem vagyok megelégedve. Persze tudom, miért nem tanulok, de arra gondoltam hátha más, gyengébb teremben nagyobb sikerrel járok. A sok terem közül, a PT és a mac miatt az alábbi termek maradtak fenn:
- Absolute Poker
- Ultimate Bet
- Bwin
Amik a talán kategóriába esnek:
- Party Poker
- Cake
Ezekből ti ajánlanátok bármelyiket is vagy akkor már inkább maradjak a FTP-n amit úgyis szeretek?
Előre is köszönöm mindenkinek
Hi!
Milyen termet ajánlanátok FR NL10-Nl25 CG-re?
Jelenleg FTP-n nyomom, de az ottani állomány elég erős nekem és dobbantani szándékszok. Bodog-on vagyok még, de ott csak 4 asztalon lehet játszani és no RB. Bodog mellé keresek még egy termet, hogy 8-9 asztalon tudjak játszani.
Szempontok:
- gyenge játékosok
- RB
- jó szoftver (voltam már pacific-en, redkings-en, party-n, de azok a szoftverek nekem nagyon nem jöttek be, rémálom)
- HM-hez ne kelljen plusz handgrabber-t beszerezni
Előre is köszi.
Hi!
Milyen termet ajánlanátok FR NL10-Nl25 CG-re?
Jelenleg FTP-n nyomom, de az ottani állomány elég erős nekem és dobbantani szándékszok. Bodog-on vagyok még, de ott csak 4 asztalon lehet játszani és no RB. Bodog mellé keresek még egy termet, hogy 8-9 asztalon tudjak játszani.
Szempontok:
- gyenge játékosok
- RB
- jó szoftver (voltam már pacific-en, redkings-en, party-n, de azok a szoftverek nekem nagyon nem jöttek be, rémálom)
- HM-hez ne kelljen plusz handgrabber-t beszerezni
Előre is köszi.
A bwin -t ajánlom!
Everest, Boss...
teremváltás
sziasztok,
lejárt a FT-es fd bonuszom, viszont van 27% rakebackem. MIlyen terembe érdemes váltani ahol egészében véve többet ki lehet szedni egy fd bonusszal plusz esetleges rakeback-kel mint a FT-n?
MÁsik kérdés hogy a rakebacket az ember automatikusan kapja? pl. ha akademian at regisztrálok pl. a bwinre, akkor az megéri?
Én egyvalamit tudok!
Boss-ra ne menjél!!!Ennél gusztustalanabb,mocskosabb,ganajabb,szarházibb oldalt az életben nem láttam még!
Amit itt kaptam azt semmi sem űbereli.:(