Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

gyrv84
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. jún. 29. 20:05

Van valaki aki játszink Ongame(Bwinen) és Boss-on is, vagy esetleg ismeri mindkét hálózat játékosállományát??? Engem NL30 érdekelne? Melyik teremben erősebb a mezőny??? Mert Ongame-en annyira nincsenek jó bónuszok, de a Bwinen híresen gyenge a mezőny(mások szerint). Szóval örülnék ha tudnátok ebben segíteni, köszi!

WARETRAPS
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. jún. 29. 20:17

Van valaki aki játszink Ongame(Bwinen) és Boss-on is, vagy esetleg ismeri mindkét hálózat játékosállományát??? Engem NL30 érdekelne? Melyik teremben erősebb a mezőny??? Mert Ongame-en annyira nincsenek jó bónuszok, de a Bwinen híresen gyenge a mezőny(mások szerint). Szóval örülnék ha tudnátok ebben segíteni, köszi!

óriási különbség játékos álllományban nincs, mert jó asztalválasztással itt is + ott is találsz elég gyenge játékost, viszont ilyen limiten fix RB-el +bonusszal a boss termekben kedvezőbb visszatérítést kapsz

tonyy
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. júl. 8. 11:47

Nem tudok dönteni bwin után, boss vagy ongame... Konkrétan betsson és poker heaven közt agyalok... Cg nl30, sh.

Illetőleg poker heaven-nél a 30 nap alatt kitermelhető-e az 1000 euro fd nl 20-30-on, napi kb. 2200 hand-del?

köszi

Robeee1989
Válasz tonyy kommentjére
2010. júl. 8. 12:18

Nem tudok dönteni bwin után, boss vagy ongame... Konkrétan betsson és poker heaven közt agyalok... Cg nl30, sh.

Illetőleg poker heaven-nél a 30 nap alatt kitermelhető-e az 1000 euro fd nl 20-30-on, napi kb. 2200 hand-del?

köszi

Hello
Én játszottam Heavenen és NL50en 30k leosztással ki tudtam szedni 100$ bónuszt!!!
Úgy hogy elég lassan jön!!!
Ja amúgy gyere a Full Tilt-re!!! :D

Üdv

SuccessFULL
Válasz Robeee1989 kommentjére
2010. aug. 9. 0:36

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem hogy a Cake halozaton kivul ismertek e meg olyan termet, ahol Turbo SNG-n 10 fos asztalon 4. helyert fizetnek?

paulbig
Válasz SuccessFULL kommentjére
2010. aug. 9. 0:47

gyrv84: Nagyon gyenge a 30-as állomány bwinen, már kora délutántól be lehet ülni. Havi 100 dollár bónuszt tudtam szerezni és kipörgetni (hála az új (ki tudja hanyadik) systemnek, bő fél éve NL20-on 200-at pörgettem ki -.-'). Bosst nem ismerem :)

zsolti1202
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 16. 18:51

Sziasztok!

Melyik rakebackes termet ajánlanátok? Omaha hi/lo cg sh pl30
Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.
Üdv

DMANX
Válasz zsolti1202 kommentjére
2010. szept. 11. 18:36

Hi!

Everestről váltanék, fogynak a játékosok, erősödik az állomány és utólagos kérésre nem tettek be az akadémiás afi-ba, a rakeraceken nem tudok indulni, így kivesznek a zsebemből 150 - 250 $-t racenként... Jah és Nl50 felett nincs élet, olyan mintha kezdene meghalni a terem...

Csokin van akadémiás accom, nézegettem a Ladbrokes-ot és a Betsson-t, jelenleg NL25 - NL50 a limitem, havonta kb 20k - 25k handet tudok játszani, de szeretnék ennél többet. A csokin tavaly csak 1 hónapig nyomtam, azóta be sem néztem oda.

A három terem közül melyiket javasoljátok? Vagy inkább egy negyediket?
Elsősorban NL SH asztalok érdekelnek és inkább 6max mint 5max.

Játékosok milyenek? Mindegyikbe lehet HM-et használni?

Ha megyek valamelyikbe, vennék HH-t is, tud valaki? És melyikhez? Mennyit, Mennyiért?

PM is jó!

THX

gergo221
Válasz hokuszpoker kommentjére
2010. szept. 11. 19:02

Köszi az infot, jelenleg FT-n nem akadémiás, hanem rakebackpro.com-os rakebackem van, beszélek az ügyfélszolgálattal. A bwinről hallottam még jókat, ott mik a lehetőségek?

azokkal én is próbálkoztam de le se szrtak.Mármint az rbpros.

Anno írtam ftp-nek,hogy nincs rb-m mert még régen a honlapjukról töltöttem le , ekkor áküldtek hozzájuk,ahol se kép se hang.
Sikerült intézned?

Sziki
Válasz gergo221 kommentjére
2010. szept. 17. 9:20

Üdv!Melyik termet ajánlanátok SNG-re?a Pstars már nemérdekel...

Élő ügyfélszolgálat