Üdv!Melyik termet ajánlanátok SNG-re?a Pstars már nemérdekel...
Cake??? eveket kell varni mig elindul egy verseny en a boss halozatot ajanlom ott eleg gyorsan indulnak sng amelett en is ajanlom ftp es ongame t
Sziasztok,
NL10 FR CG-hez keresek egy termet, ahol tamogatva van a HUD, de most a legfontosabb jelenleg a bonuszporgetes. Olyasmit keresek, mint a Full Tilt Poker, ahol akkor is porog a bonuszszamlalo, ha az asztalnal ulok, de nem tettem be penzt az adott partyba. Az Everesten es a Titanon dealt rake van (asszem ez a specko kifejezes), azaz csak akkor kapok bonuszt, ha legalabb a BB -vagy SB - osszeget benyomtam a partyba, s emiatt eleg sokaig tart igy a fd bonuszbol normalisan kiszedni barmit is. Nem vagyok 90%-os balna.
Sajnos csak keves idom van munka es csalad mellett. Starson mar van accontom, ugy remlik ott is hasonlo a VPP szamitas, mint Full Tilten, szoval az is kiesett. A Cake halozat ha jol tudom HUD mentes ovezet, azaz azok kiestek, ahogy az ipoker (+everest) is a dealt rake miatt.
Ongame, PKR, Ladbrokes, microgaming..... a mezony mindegy, eddig elbantam az everestes es a fulltiltes mezonnyel is. AZ utobbival nehezebben. :)
Szoval a Full Tilten kivul hol van normal bonuszporgetes?
Nagyon szepen koszonom
Sziasztok,
NL10 FR CG-hez keresek egy termet, ahol tamogatva van a HUD, de most a legfontosabb jelenleg a bonuszporgetes. Olyasmit keresek, mint a Full Tilt Poker, ahol akkor is porog a bonuszszamlalo, ha az asztalnal ulok, de nem tettem be penzt az adott partyba. Az Everesten es a Titanon dealt rake van (asszem ez a specko kifejezes), azaz csak akkor kapok bonuszt, ha legalabb a BB -vagy SB - osszeget benyomtam a partyba, s emiatt eleg sokaig tart igy a fd bonuszbol normalisan kiszedni barmit is. Nem vagyok 90%-os balna.
Sajnos csak keves idom van munka es csalad mellett. Starson mar van accontom, ugy remlik ott is hasonlo a VPP szamitas, mint Full Tilten, szoval az is kiesett. A Cake halozat ha jol tudom HUD mentes ovezet, azaz azok kiestek, ahogy az ipoker (+everest) is a dealt rake miatt.
Ongame, PKR, Ladbrokes, microgaming..... a mezony mindegy, eddig elbantam az everestes es a fulltiltes mezonnyel is. AZ utobbival nehezebben. :)
Nagyon szepen koszonom
Hát nem tudom ha a szoftver fontos neked, akkor mindenképpen FTP vagy stars. + 1 dolog amit nem szeretek stars-nál az a minimális bet sizing opció.
Sziasztok,
Nagyon szepen koszonom
A Cake halozat ha jol tudom HUD mentes ovezet, azaz azok kiestek,
Cake poker-t vagy Everestet ajánlom.
Cake-hez NL10-en nem olyan fontos a HUD szerintem, mondjuk attól függ mennyi asztalon nyomod egyszerre, ha max négyen nyomod vagy kevesebben,akkor mehet HUD nélkül is. ;)
Everest ellenkezője annak, amit írtál, ezért az is kiváló arra a célra, amire neked kell. :)
Koszonom. Szoval a dealt rake jelenti azt, hogy nem kell a potba fizetnem, "csak" az asztalnal ulni. A nem dealt rake-nek van neve? :)
5-6 asztalon nyomom, nekem sokat segit a HUD, szoval a cake halozat kiesik, mar HUD fuggo vagyok. Egyebkent a HM van meg. Az everesten van mar accountom, ott az FD bonuszt mar eljatszottam, ahogy a Stast es a full tiltet is. Csak a party poker maradt.
Az ongame akkor kiesik? Az nem dealt rake-s? Az akademian olvastam, hogy a Sun Pokerrel vagy a BWIN-nel lehet kijatszani az SNG Wizardot, amire most a vagyok kattanva. :)
Szoval, dealt rake-s termek: Full Tilt, Stars, Everest, Party Poker, Cake halozat termei /no HUD/......... lehet, meg gyujteni.......
Udvozlettel
Most mar az FTP sem dealt rakes. Lassan egy sem marad, csak a cake halozat.