Valaki?
Merge Network- van elég 2-5-10$-os torna, meg mert nyerő vagyok.
Pacsi mindenkinek,
FTP & PS-en kívül ajánlanátok még egy hálózatot/termet ami elsősorban MTT-re alkalmas, és akad benne halastó?:)
A merge hálózatnak közös mtt-i vannak? Azaz a nordicán vagyok és a playersonly-ra van értelme regelni külön? Mert ha ugyanaz, akkor ugye felesleges. :)
ugyanaz
Titan poker
Sziasztok mi a véleményetek a Titán Pókerről?
Ha van valakinek - + tapasztalata kérem ossza meg velem...
Sng+ heads up érdekel 3dollartól - 10 ig ...
Köszönöm
Szomszédos országok nagyob versenyeire szeretnék a netről kijutni. Melyik oldalt ajánlanátok pokerstarson kívűl?
Szeritetek melyik a legideálisabb terem?
Nem találok vhogy , egy olyan termet sem,ami minden igényem kielégítené :mad:
Elsősorban Sng-re kell+ MTT-re
De jó ha va RB,ha cg-zek:D
Javaslat?
ui:party+Starsal szemezek,de nem tudom mi legyen...
sziasztok,
szeretnek valahova befizetni.
milyen termet ajánlanátok nl10sh+ ra?
valami olyan terem kéne, ahol jó a mezőny, a fd bónusz és van rakeback (valamilyen formában, vagy jó nekem a "pontokért vehető $" meg hasonlók is.)
fontos szempont még, hogy ne éjjel kelljen játszani, legyenek asztalok kora délutántól késő estig (éjfél max).
elsőre everest-re gondoltam. ott van rakeback? vagy hogyan működik a bónuszrendszer? fd bónusz könnyen kiszedhető nl10-25sh 4-6asztalon?
köszi előre is.
sziasztok,
szeretnek valahova befizetni.
milyen termet ajánlanátok nl10sh+ ra?
valami olyan terem kéne, ahol jó a mezőny, a fd bónusz és van rakeback (valamilyen formában, vagy jó nekem a "pontokért vehető $" meg hasonlók is.)
fontos szempont még, hogy ne éjjel kelljen játszani, legyenek asztalok kora délutántól késő estig (éjfél max).
elsőre everest-re gondoltam. ott van rakeback? vagy hogyan működik a bónuszrendszer? fd bónusz könnyen kiszedhető nl10-25sh 4-6asztalon?
köszi előre is.