Sziasztok. A topicban visszaolvasva sem sikerült dönteni, elvesztem a sok kisebb terem között. PS után kellene egy, melyen működik a HM HUD-ja, a Starstól gyengébb a mezőnye és stabil a kliense. Utóbbi fontos lenne, nem szeretnék emiatt is tiltelni. Everestről régebbről úgy tudom elég jó hely, friss infóm nincs róla. Micron játszom 6 maxot.
Bwin szerintem ideális és a mezőny is parádés :D
GL
Sziasztok!
Termet keresek SNG-re főleg 6 max Turbora, de a 9-10 fős Turbo is szóba jöhet ha jó a mezőny. 5$ os szinten kezdenék, 20$-ig fel szeretnék lépni. HM használat feltétel, Rakeback előny és legyen forgalom. Starssal szemezek, de hiányolom a Rakebacket.
Eddigi termeim: Party Cake Doyle's Tilt.
Május óta nem játszottam online, azóta történt egy s más. Ti biztos jobban képben vagytok, hogy hol érni meg most Sng-ket tolni.
Köszönöm előre is a segedelmet :)
Boss vagy Microgaming? (cg 6max micro)
plzzz
Szerintem teljesen mind1 micron hol játszol :) microgamingen játszom mostanában ott is van pár "érdekes" játékos.
Boss vagy Microgaming? (cg 6max micro)
InterPokerel szemezgetek! Milyen limiten kell játszani és mennyit, h a rake racen ITM legyek? Van valakinek tapasztalata? Van magyar support, gyors?
köszönöm az előbbi hozzászólásokat :)
Meg tudná írni nekem valaki, hogy BWIN-en milyen téten vannak HeadsUp CG asztalok?
Meg tudná írni nekem valaki, hogy BWIN-en milyen téten vannak HeadsUp CG asztalok?