Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

Feriboyslimshady
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2011. nov. 16. 20:38

Köszi, már elolvastam, de megmondom öszintén, nem értem hogy is van , az ipoker ha jól vettem le 1 hálózat olyan mint a Pokerstars, csak az Iporeken több site van , míg a Pokerstars, mint hálózat, egy van .
Jól mondom ? Ha igen akor az Ipokeren belül hol a legjobb a kínálat MTT szempontjából ?
Vagy!
Meilyk az a hálózat ahól az MTT versenyezni megéri ?
Kszönöm !

jól érted, az ipoker is egy hálózat meg a pokerstars is egy hálózat, csak míg a pokerstars hálózatában 1 terem van, amit pokerstarsnak hívnak (bár pont ezért talán a hálózat nem jó kifejezés rá), addig az ipoker hálózatban van vagy több tucat terem.
99%-ban egy hálózat az összes terméből ugyanazokat a versenyeket, meg CG asztalokat látod teljesen mindegy, hogy a hálózat melyik termében vagy beregelve.

R1per2
2011. nov. 16. 20:45

Sziasztok !

Lenne 1 kérdésem . :)
Hol érdemes MTT-zni?, jelenleg a PS-en tolom, de ugy hallotam hogy más termekbe is van jóféle MTT ahol több a fish, és kevesebb az indúlószám, és így magasabb ROI-t lehet hozni és könnyeb a pénzhez jutni ! :) 1-20$ tét maximum !
Köszönöm !

Online Poker Traffic Rankings & News | Poker Sites & Networks | PokerScout

itt látod sorban a hálózatokat, egy hálózaton belül a tornák közösek, tehát nincs értelme külön regisztrálni, csak az egyikbe

21PoKeRaRcSuNy
Válasz R1per2 kommentjére
2011. nov. 16. 21:19

Köszi az infókat !
Mit ajánlotok MTT szempontjától ? (Most szeretnék feltölteni nagyobb összeget, ha ez számít a választásnál)
Köszi !!

Gabeqt
2011. nov. 21. 21:14

Sziasztok!
Egy olyan termet keresek, ahol euróban lehet játszani és van rakeback. CG-t szeretnék játszani mikrolimiten. Tudnátok ajánlani valamit, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak?
Előre is kösz.

Admin
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. nov. 22. 16:47

Sziasztok!
Egy olyan termet keresek, ahol euróban lehet játszani és van rakeback. CG-t szeretnék játszani mikrolimiten. Tudnátok ajánlani valamit, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak?
Előre is kösz.

IPN hálózat termeit tudnánk kiemelten ajánlani.

Pokerheaven

Inter Poker

Mindkét teremben számolhatsz a következőkkel:

Fd bónusz (10%) + rakeback (30%) + rakerace (0-35%)

xMARKxFROMxHUNx
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 12. 0:25

Terem

Üdv!

DoN -hoz keresek termet, 1-2 dolláros téten, sajnos a Partypoker kilőve mert 6 dollártól van DoN!
Melyikbe érdemes regisztrálni?

feketeparduc
Válasz xMARKxFROMxHUNx kommentjére
2011. dec. 12. 0:48

Üdv!

DoN -hoz keresek termet, 1-2 dolláros téten, sajnos a Partypoker kilőve mert 6 dollártól van DoN!
Melyikbe érdemes regisztrálni?

888pokeren játszom van 1.10-is de csak turbo + ahogy befizettem kaptam a bónuszt , 50 $ helyet 110 $ volt a számlámon

xMARKxFROMxHUNx
Válasz feketeparduc kommentjére
2011. dec. 12. 12:37

888pokeren játszom van 1.10-is de csak turbo + ahogy befizettem kaptam a bónuszt , 50 $ helyet 110 $ volt a számlámon

Jól hangzik, és milyen bónuszkódot hasszználjak?

JoeJoe
Válasz xMARKxFROMxHUNx kommentjére
2011. dec. 12. 21:41

Az Akadémiás termek közül melyik jó kiváltképp omaházni? Stars kilőve.

Ipokert nézegettem eddig főleg, ott van pár plo4-10 asztal, főleg ez a 2 limit érdekelne, de inkább plo4.
Ongamen van aktívabb időszakokban asztal ezekre a limitekre?

mrszmotyi
Válasz JoeJoe kommentjére
2011. dec. 12. 21:49

Ongame-en plo10 a legkisebb.

Élő ügyfélszolgálat