nl4-től nl10k-ig //bár sztem nem érdemes nl4-től a rake felfog zabálni :(
Köszi a választ! NL25, esetleg NL50, ami szóba jön, az 1000$-os bónuszból szeretném kijátszani a maximumot.
Sziasztok!
No limit Single draw-ra keresek pokerstars mellé még legalább egy termet, ahol játszák ezt a típusú játékot, leginkább sng-ben, és hu sng-ben.
Nem utolsó szempont, ha van RB. Ha valaki tud ilyen termet, írja már meg.
Köszönöm.
sziasztok, termet keresnék FR játékra kb nl100-nl400 között.
lehetőleg, napközben és este éjszaka legyen némi fr élet.
PS, IPN network kizárva.
Várom a javaslatokat.
Köszi
sziasztok, termet keresnék FR játékra kb nl100-nl400 között.
lehetőleg, napközben és este éjszaka legyen némi fr élet.
PS, IPN network kizárva.
Várom a javaslatokat.
Köszi
PokerHeaven és Pointpoker közül melyik lenne a jobb választás?
Egyenlőre NL20-30-on játszanék.
Heaven-en láttam hogy raketermelés minimum 100 euro. Pointon is van ilyen követelmény?
Köszi
Sziasztok !
Lenne 1 kérdésem . :)
Hol érdemes MTT-zni?, jelenleg a PS-en tolom, de ugy hallotam hogy más termekbe is van jóféle MTT ahol több a fish, és kevesebb az indúlószám, és így magasabb ROI-t lehet hozni és könnyeb a pénzhez jutni ! :) 1-20$ tét maximum !
Köszönöm !
Sziasztok !
Lenne 1 kérdésem . :)
Hol érdemes MTT-zni?, jelenleg a PS-en tolom, de ugy hallotam hogy más termekbe is van jóféle MTT ahol több a fish, és kevesebb az indúlószám, és így magasabb ROI-t lehet hozni és könnyeb a pénzhez jutni ! :) 1-20$ tét maximum !
Köszönöm !
pont ma jelent meg egy cikk erről:
MTT ROI sszehasonlts - Megfelel teremvlaszts, mint a befektets megtrlsnek alapkve
Köszi, már elolvastam, de megmondom öszintén, nem értem hogy is van , az ipoker ha jól vettem le 1 hálózat olyan mint a Pokerstars, csak az Iporeken több site van , míg a Pokerstars, mint hálózat, egy van .
Jól mondom ? Ha igen akor az Ipokeren belül hol a legjobb a kínálat MTT szempontjából ?
Vagy!
Meilyk az a hálózat ahól az MTT versenyezni megéri ?
Kszönöm !