Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

GoodGame
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2013. febr. 5. 9:44

Ha a két terem közül szeretnél választani, akkor egyértelműen a Bet365 a jobb választás. Pókeres részen 200% first deposit bónusz, max 1000$-ig és van VIP rendszer is. Sportfogadás szempontjából a Bet365 a legnagyobb online fogadóiroda, élő videó közvetítésekkel, számtalan sport eseményre. Náluk piaci átlag feletti oddsokkal fogadhatsz, ráadásul exkluzív tippligát is kínálunk a hathárom.hu oldalon, amire mindkét oldalunk regisztrációjával jogosult leszel!

inci21
Válasz GoodGame kommentjére
2013. febr. 5. 10:22

Ha a két terem közül szeretnél választani, akkor egyértelműen a Bet365 a jobb választás. Pókeres részen 200% first deposit bónusz, max 1000$-ig és van VIP rendszer is. Sportfogadás szempontjából a Bet365 a legnagyobb online fogadóiroda, élő videó közvetítésekkel, számtalan sport eseményre. Náluk piaci átlag feletti oddsokkal fogadhatsz, ráadásul exkluzív tippligát is kínálunk a hathárom.hu oldalon, amire mindkét oldalunk regisztrációjával jogosult leszel!

Az a baj, hogy mindkét helyen regelve vagyok rég és a BET365-ön már nem él a first depositom ellenben a bwinnél még van 250$ bónusz! Ezért vacilálok hogy melyik lenne jobb, de lehetséges hogy még így is a bet365-nél maradok.

GoodGame
2013. febr. 5. 13:23

Ebben az esetben szívesen ajánlom a William Hill termét, ugyanúgy prémium kategóriás iPoker terem, a first deposit bónusza 200%, 2000$-ig elérhető, természetesen van VIP rendszere is, valamint rake race is folyamatos nálunk. A sportfogadási részt szintén kipipálhatjuk, sőt, tervbe van véve egy tippliga indítása is.

pLau
Válasz GoodGame kommentjére
2013. márc. 5. 22:44

Gondolkodom egy befizetésen valamelyik terembe, hosszan nézelődés után eddig a William Hill a nyerő. Annyi lenne a kérdésem, ha VISA kártyával fizetek be akkor arra majd kifizetést is tudok kérni?

Fu
2013. márc. 7. 12:32

új termet keresek, donozni fogok 5$-os téten, meik teremnek van a legjobb bónusza rb-je ebből a szempontból? hova érdemes regelnem?

samseaborn
2013. márc. 12. 10:56

tudna valaki abban tanácsot adni, hogy melyik teremnek van olyan jól kezelhető androidos kliense, amin lehet SnG-ket és esetleg MTT-ket is játszani?
meg persze normális játékosállomány stb...
kösz

PokerEdge
Válasz samseaborn kommentjére
2013. márc. 12. 11:05

tudna valaki abban tanácsot adni, hogy melyik teremnek van olyan jól kezelhető androidos kliense, amin lehet SnG-ket és esetleg MTT-ket is játszani?
meg persze normális játékosállomány stb...
kösz

Mit értesz normális játékosállományon?

naggeri
2013. márc. 12. 11:27

stars???

samseaborn
Válasz Fu kommentjére
2013. márc. 12. 11:28

hát ez jó kérdés, nem tudom, de leginkább is az, hogy legyen, vagyis induljanak SnG az asztalok rendesen, reg/fish arányt nem tudom, mert nehéz eldönteni, hogy melyik ellen jobb játszani (lap nélkül, mert lappal nyilván a fish-sel, de ha nem jön a lap, valamit akkor is csinálni kell)

egy példa: pl. bwin/ongame-t szerettem, de bwin/pp-t nem mert ott nem mindig fut elég mikro normal SnG, és napközben meg szinte mindig ugyanazok az arcok vannak, hétvégén meg ugyan tele van fogalmatlannal, de annyira azt sem szeretem, mert ott meg lap nélkül nem lehet játszani, mert ha talált valamit a kezében, akkor jön végig, és nem lehet kiblöffölni

igazából a lényeg az lenne, hogy az android kliens ne csak cash game-t tudjon (bwin-nél csak azt találtam), hanem legyen normál SnG a kínálatabn, ami indul is rendesen

PokerEdge
Válasz samseaborn kommentjére
2013. márc. 12. 11:56

Akkor csak a Stars.:D

Élő ügyfélszolgálat