Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

fiestero
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2013. aug. 10. 23:52

Hova érdemes befizetni?

Sziasztok! 50$-t tervezek befizetni egy olyan terembe, ahol mikrolimit SH CG-t tudnék elkezdeni játszani (0.01/00.2$ alapon egyelőre). Hova lenne érdemes?

Tudom, hogy nem létezik egzakt válasz, és a kérdés is meglehetősen a hülye fajtából származik, de akkor szűkíteném a kört: PS, Full Tilt kizárva. Plusz jó lenne ha tele lennének fish-sel a mikro limit asztalok, bár ez gondolom alap. Nem lesz időm sokat játszani, heti 500 hand a nagyon max. Jó lenne, ha volna hozzá valami bónusz, amelyet ennyi játékkal is ki tudnék játszani (+kijátszható tracker előny).

Egy-két MTT-t is nyomatnék, de ez nem a fontosabb faktor.

Master Cardról tudnék befizetni.

Előre is köszönöm ha valaki esetleg ezek alapján tudna ajánlani egyet. :)

nbzmgpkr
Válasz fiestero kommentjére
2013. aug. 11. 0:37

Sziasztok! 50$-t tervezek befizetni egy olyan terembe, ahol mikrolimit SH CG-t tudnék elkezdeni játszani (0.01/00.2$ alapon egyelőre). Hova lenne érdemes?

Tudom, hogy nem létezik egzakt válasz, és a kérdés is meglehetősen a hülye fajtából származik, de akkor szűkíteném a kört: PS, Full Tilt kizárva. Plusz jó lenne ha tele lennének fish-sel a mikro limit asztalok, bár ez gondolom alap. Nem lesz időm sokat játszani, heti 500 hand a nagyon max. Jó lenne, ha volna hozzá valami bónusz, amelyet ennyi játékkal is ki tudnék játszani (+kijátszható tracker előny).

Egy-két MTT-t is nyomatnék, de ez nem a fontosabb faktor.

Master Cardról tudnék befizetni.

Előre is köszönöm ha valaki esetleg ezek alapján tudna ajánlani egyet. :)

winamax.fr esetleg?
amúgy ps, ftp miért van kizárva?

rockett
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. aug. 11. 1:59

"heti 500 hand a nagyon max. Jó lenne, ha volna hozzá valami bónusz, amelyet ennyi játékkal is ki tudnék játszani (+kijátszható tracker előny)."

Nem bunkóságból de ilyet nem fogsz találni. :) Álomszerű elképzelés, hogy mikrotéten, keveset is játszva, bónuszt is pörgetsz rendesen meg ilyesmi. Heti 500 hand? :) Inkább növeld az asztalszámot ha már keveset tolod. GL!

möster
2013. aug. 11. 9:44

PS, FTP, vagy vmelyik Ipoker terem sztem jó választás, NL2-n mindenhol találni fogsz fisht!
heti 500 hand-del meg kb semmi bónuszt nem fogsz tudni kipörgetni, havi szinten játszol annyi hand-et, mint más egy közepes session-ben!
ezt az időszakot szánd a tanulásra, fejlődésre, és ha magasabb limitre érsz, több astalozol, akkor majd tudsz bónuszokat is pörgetni!

BelaKecske
2013. aug. 11. 10:25

Üdv.
Ennyi játék mellett nyilván olyan helyet érdemes választanod, ahol a first depo bónuszt gyorsan és a lehető legkisebb részletekben írják jóvá, Ipokin van olyan terem, ahol 5-10 dolláronként küldik és van 2-3 hónap rá, hogy kiszedd, ezekkel érdemes próbálkoznod, ha akarsz plusz pénzhez jutni.

Btw ha csak ennyi időd van, akkor érdemes lenne meggondolnod ezt a befizetést, lehet jobb lenne inkább olyan dolgokba fektetned amik szórakozhatóbbak, hasznosabbak rövid távon is, (akár élő poki) mert heti 500hand-el valószínűtlen, hogy túl jól meg tudnál tanulni pókerezni.

The Trooper
2013. aug. 11. 12:27

PS,FT mért van kizárva?
Én csak a PS-en játszok úgyhogy mást nem tudok ajánlani, de kíváncsi vagyok a többiek melyik termeket ajánlják neked.
A heti 500 hand meg ahogy már írták is nagyon de nagyon kevés.

bubucmester
2013. aug. 11. 13:12

Ha kevés időd van, akkor szerintem eszedbe ne jusson sima asztalokon játszani. Van mindenhol gyorsított póker, ahol az ember egyből új leosztásba kerül, ha dobja a lapjait, ráadásul azelőtt tudsz dobni, hogy rád kerüljön a sor. Zoom/fast/speed/storm pokernek hívják, játssz ilyet, 4 asztalon egy óra alatt kb. 900-1000 handet lehet lenyomni, tehát mondjuk 2 asztalon bő egy óra alatt meglenne az 500 handed.

pszibu
2013. aug. 11. 13:29

hud nélkül halál a rush poker, és gondolom nincsen, különben nem kéne kijátszható trekker. egyébként nl2-n heti 500 henddel soha nem lehet annyi réket termelni, ami bármire elég, szóval a bónuszokkal szerintem kár is foglalkozni. megfelelő játékkal egyébként is sokkal többet és gyorsabban lehet nyerni mikrón

fiestero
2013. aug. 11. 14:27

Köszönöm a válaszokat :) Az 500 handet nagyon erősen sacc/kb írtam, elképzelhető, sőt valószínű, hogy ennél jóval többet, akár 2-3 ezret is tudok játszani hetente.

fiestero
Válasz pszibu kommentjére
2013. aug. 11. 14:27

Éppen ezért szóba sem nagyon jöhet rush.

Élő ügyfélszolgálat