Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

iKeksz
Válasz jak1 kommentjére
2014. jún. 1. 15:46

Napi 40$ rake-el goldstar lehetsz Ps-en, ami 30% rb körül van, fpp-ben. Van elég asztal.

Egyáltalán nem 30%. 30% az, ha kitolod a supernovát. 20% körüli goldstarral az RB.

ProAdel89
Válasz jak1 kommentjére
2014. jún. 1. 15:54

Napi 40$ rake-el goldstar lehetsz Ps-en, ami 30% rb körül van, fpp-ben. Van elég asztal.

Koszi, és bocsi, de azt kihagytam h PS-en kivül,nem rajongok azért a teremért, esetleg másik?

ProAdel89
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2014. jún. 1. 15:58

Nézegettem ezt a Macho pokert:
Muchos Poker rakeback az IPN (Boss), Cake (Revolution), Merge, Instadeal hálózatban:

[*]Merge - 35% rakeback
    [*]Revolution - 30% rakeback
    [*]Boss - 30% rakeback
    [*]Instadeal - 30% rakeback
    [*]rakeback kifizetés automatikusan a póker számlára

Itt valóban megkapom automatikusan az RB-t,nem kell semmiféle szinteket lépdesni?

jak1
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jún. 1. 16:05

Egyáltalán nem 30%. 30% az, ha kitolod a supernovát. 20% körüli goldstarral az RB.

Ez attól is függ, hogy hogyan használod fel a pontokat. Én mondjuk nem konkrétan pénzt vettem rajtuk, hanem 6max sng sateliteken pörgettem ki és kiültem a versenyről, ami sokkal több értéket jelentett.

jak1
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. jún. 1. 16:06

Nézegettem ezt a Macho pokert:
Muchos Poker rakeback az IPN (Boss), Cake (Revolution), Merge, Instadeal hálózatban:

[*]Merge - 35% rakeback
    [*]Revolution - 30% rakeback
    [*]Boss - 30% rakeback
    [*]Instadeal - 30% rakeback
    [*]rakeback kifizetés automatikusan a póker számlára

Itt valóban megkapom automatikusan az RB-t,nem kell semmiféle szinteket lépdesni?

Ha az akademiás linken keresztül regisztrálsz, akkor megkapod.

iKeksz
Válasz jak1 kommentjére
2014. jún. 1. 16:10

Ez attól is függ, hogy hogyan használod fel a pontokat. Én mondjuk nem konkrétan pénzt vettem rajtuk, hanem 6max sng sateliteken pörgettem ki és kiültem a versenyről, ami sokkal több értéket jelentett.

Ez igaz. Persze, ha cashre váltod úgy jössz ki a leggyengébben.

Krejdül
Válasz jak1 kommentjére
2014. jún. 1. 19:05

Pontosan! Ha + a roid az ilyen versenyeken, akkor nyilván megéri. Szerintem még órabérben is lehet plusszt hozni. Ha jól sejtem, akkor 10-15%-kal olcsóbban meg tudod venni a sat belépőjét, mint az azonos értékű pénzt, és erre jön az átlag roi.

bigbang87
2014. jún. 23. 12:18

Ipoker melle szeretnek meg vmi termet porgetni,mert a vb miatt nincs elet,meg este 7elott amugy sincs mar.
6max sng-t tolnek 20-50euro kozott amivel lehet raket termelni es jo rb-et kapni.Csak a jokerstarson meg fulltilten van elet mar?:(

Lordtebeli
2014. jún. 23. 12:43

Eléggé sanszos!

Flush67
2014. júl. 1. 15:39

Fel tud valaki homályosítani, hogy az USA-beli oldalakon hogyan lehet európaiként játszani, ki- és befizetni?
Melyik termek lehetnek érdekesek, mik a tapasztalatok?

Élő ügyfélszolgálat