Napi 40$ rake-el goldstar lehetsz Ps-en, ami 30% rb körül van, fpp-ben. Van elég asztal.
Napi 40$ rake-el goldstar lehetsz Ps-en, ami 30% rb körül van, fpp-ben. Van elég asztal.
Nézegettem ezt a Macho pokert:
Muchos Poker rakeback az IPN (Boss), Cake (Revolution), Merge, Instadeal hálózatban:
Egyáltalán nem 30%. 30% az, ha kitolod a supernovát. 20% körüli goldstarral az RB.
Nézegettem ezt a Macho pokert:
Muchos Poker rakeback az IPN (Boss), Cake (Revolution), Merge, Instadeal hálózatban:
[*]Merge - 35% rakeback
[*]Revolution - 30% rakeback
[*]Boss - 30% rakeback
[*]Instadeal - 30% rakeback
[*]rakeback kifizetés automatikusan a póker számlára
Itt valóban megkapom automatikusan az RB-t,nem kell semmiféle szinteket lépdesni?
Ez attól is függ, hogy hogyan használod fel a pontokat. Én mondjuk nem konkrétan pénzt vettem rajtuk, hanem 6max sng sateliteken pörgettem ki és kiültem a versenyről, ami sokkal több értéket jelentett.
Ez attól is függ, hogy hogyan használod fel a pontokat. Én mondjuk nem konkrétan pénzt vettem rajtuk, hanem 6max sng sateliteken pörgettem ki és kiültem a versenyről, ami sokkal több értéket jelentett.
Ipoker melle szeretnek meg vmi termet porgetni,mert a vb miatt nincs elet,meg este 7elott amugy sincs mar.
6max sng-t tolnek 20-50euro kozott amivel lehet raket termelni es jo rb-et kapni.Csak a jokerstarson meg fulltilten van elet mar?:(
Eléggé sanszos!
Fel tud valaki homályosítani, hogy az USA-beli oldalakon hogyan lehet európaiként játszani, ki- és befizetni?
Melyik termek lehetnek érdekesek, mik a tapasztalatok?