Tudok egy jó kis termet ha érdekel.
Sziasztok. 2010-ben pókereztem aktívan utoljára, azóta nagyon eltávolodtam, most viszont újra szeretném kezdeni, NL5/NL10-en. Ellenben csak kapkodom a fejem, hogy blokkolás/nem fizet ki a terem/nincs asztal, "annak idején minden egyszerűbbnek tűnt"...
Szóval kérdésem az, hogy hova érdemes menni (hálózat/terem szinten), ahol kifizetnek/játszhatok itthonról és asztalok is vannak délutántól kezdve (hétvégén de. is), rakeback sem ártana. Köszi a válaszokat, Ádám
Unibet és társai
Sziasztok!
Van még olyan terem ami tiltja a segédprogramok használatát vagy az unibet az egyetlen ilyen?
Persze, hogy érdekel:D
Minden terem nyerő, ha jól játszol, ha gyenge vagy akkor tök mindegy hova mész. De ha választani kéne én a 888-at javasolnám!
Hy
Segítséget szeretnék kérni.Teremválasztás előtt állok és elég bizonytalan vagyok! Jelenleg Unibeten játszom plo25 és plo50-et.Mellé szeretnék még egy termet nézni first depo+ korrekt rakeback-el.
Full tilt és ipoker hálózat kilőve.
Microgaming-el szemezek, de nem tudom hogy a szabályozás után hova tudnék regelni.
Minden javaslatot szívesen várok.
Köszi előre is
888-at ajánlanám de sajnos kivonultak.PS-re is mehetsz ott bőven van asztal de elég erős a mezőny.Microgamingen jó a mezőny és a rakeback is.
888-at ajánlanám de sajnos kivonultak.PS-re is mehetsz ott bőven van asztal de elég erős a mezőny.Microgamingen jó a mezőny és a rakeback is.
Köszi!
Valószínű Microgaming terem lesz belőle.Esetleg abban tudna még valaki segíteni hogy a 24hBet,TrioBet,Betvictor,NordicBet termek közül melyik fogad még magyar játékosokat?
A Betsafe sem fogad már.
Utóbbi hónapokban próbáltunk keríteni egy Microgaming termet ami fogad magyarokat, de eddig nem találtunk.
Alternatívaként ajánljuk figyelmedbe a Chico hálózat vezető termét a Tigergaminget. Az utóbbi évben ez a hálózat fejlődött a legdinamikusabban. Már 9 hónapja fut velük havonta rake race. Januárban $4,000-os lesz. Az FD bónusz 55%. A race pedig további 20-25% visszatérítést jelent.