Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

Feriboyslimshady
Válasz Flush67 kommentjére
2014. júl. 1. 15:47

Fel tud valaki homályosítani, hogy az USA-beli oldalakon hogyan lehet európaiként játszani, ki- és befizetni?
Melyik termek lehetnek érdekesek, mik a tapasztalatok?

Nem lehet európaiként usa termekben játszani, csak akkor ha fizikálisan is az usában tartózkodol (ezt ellenőrzik pl. mobiltelefon helyzetmeghatározásával stb.)
A legális oldalakról van szó.

Flush67
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2014. júl. 1. 16:21

A carbon pokerről mik a vélemények?

BrenDoN
Válasz Flush67 kommentjére
2014. júl. 1. 16:50

A carbon pokerről mik a vélemények?

Kifizetés előtt ki kell nyomtatni vmi papírt és aláírva beszkennelni és elküldeni nekik (LOL). De eléggé visszavettek a promókból is, hacsak nem amcsi csúcsidőben tolnád, akkor felejtős.

necopor
2014. szept. 13. 17:55

Sziasztok!
Kezdő cash game POL játékosnak (ez lennék én) Milyen termet ajánlanátok?

Gondolom a kezdő szóra most mindenki felkapta a fejét (újabb fish) és ajánlani fogja azt a termet ahol meg lehet kopasztani. :) Én biztosan ezt tenném... :D
Megnyugtatásul közlöm, mindenhol ezen a néven vagyok regisztrálva. Ahol nem vagyok még ott valószínűleg ezen leszek, tehát könnyű megtalálni. :)

Néhány teremmel már próbálkoztam 10-20 dollár/euró erejéig, csak a gyakorlás miatt. Lassan viszont úgy érzem be kellene tennem egy akkora összeget amivel már lehet(ne) tökét építeni.
Ezért szeretném kikérni a véleményeteket, mert az enyém lehet, hogy szubjektív azokkal az oldalakkal szembe ahol főleg veszítettem. Pedig ez nem feltétlenül a terem inkább a tudás és (mint mondottam vala) gyakorlat hiánya. Bár volt olyan terem ahol határozottan azt éreztem, hogy "felém lejt a pálya". És volt ahol azt, hogy igen erős a mezőny Pl. Full tilt.
Az se lenne hátrány, ha megbízható a terem, és kifizetéskor is olyan kedvesek, segítőkészek és barátságosak mint amikor befelé lapátolja az ember a pénzét. :)

Válaszokért előre is hála és köszönet. :)

wakerbab
2014. szept. 25. 9:44

Sziasztok! Nl Sh 20-30-ra milyen termet javasolnátok? Az se baj ha van rake race + fd kombó meg egyéb visszatérítés. A mezőny is játszható plusz azért van asztal bőven. Ipoker esetleg valami ongame vagy valami más? Aki tud valami ötletet ne tartsa vissza előre is köszönöm:).

bota
2014. szept. 28. 14:39

termek!

sziasztok szeretném segítségeteket kérni! ps -en és full tilten kívül melyik teremben van zoom póker vagy russ póker fullringen van elég játékos állomány!

Ivanovics82
2014. szept. 28. 17:19

Sziasztok.Bocs,hogy ide írom,de nem ismerem még ki itt magam.Csak azt szeretném megtudni,hogy mennyire gáz,vagy probléma a következő.
Nekem nincs skrill fiókom,de tesómnak van.Na most a skrillnél fel lehet venni több email címet is.Szóval azt mennyire ellenőrzi egy terem,ha ugyanarról a skrillről fizetek be ugyanabba a terembe mint a tesóm,csak nem az ő email címéről,hanem az enyémről.IPOKER teremről van szó. Rányomtam a befizetésre a terembe és az email címem alapján oda is irányít a skrill fiókhoz csak ugye az az öcsémé...De skrillnél meg ugye emailcím a mérvadó,az meg ugye az enyém...Tud valaki valami hasznos infót adni? Köszi.Lehet hülyén hangzik,de nekem nincs bankszámlám és befizetni csak így tudnék.Persz ha megoldható.Köszi a választ és bocs,hogy ide írtam.

borg1r
Válasz Ivanovics82 kommentjére
2014. szept. 28. 18:21

Csinálsz egy skrillt, öcséd küldd rá pénzt, és befizetsz.

Spartacus
2014. okt. 13. 16:26

termek

Sziasztok!

Régebben a pokerstarson nyomtam, de nem túl sok sikerrel azóta eltelt tobb mint egy év és nem tudom melyik terem mostanság a nyerő? Melyik terembe gyengébb a mezőny?

u.i.: No limit texas holdemre gondoltam.

Netrol
2014. okt. 13. 17:02

Minden terem nyerő, ha jól játszol, ha gyenge vagy akkor tök mindegy hova mész. De ha választani kéne én a 888-at javasolnám!

Élő ügyfélszolgálat