A júniusi exkluzív chase-ünk nyereményei jóváírásra kerültek!
Aki külön nem kérte, annak a nyereményét a Natural8 számlán írtuk jóvá, akik más csatornát kértek (Skrill, paypal, btc) azoknak a nyereményét a kért csatornán írtuk jóvá.
Itt tudod jelezni, ha nem a Natural8 számládra kérnéd a következő havi chase kifizetésedet >>
Natural8 július - az exkluzív chase folytatódik
Natural8 Poker játékosok figyelem!
Mivel a chase nyereményetekből levonódnak a be- és kifizetések költségei, ezért érdemes arra figyelni, hogy ne a hagyományos módon (cashier-en keresztül) intézzétek a pénzügyi tranzakciókat!
Egyszerű megoldást tudunk kínálni, keressetek minket elérhetőségeink valamelyikén és segítünk a ki- és befizetések díjtalan intézésében!
Itt érsz el minket >>
Itt tudsz regisztrálni a Natural8-ra és részt venni exkluzív promócióinkban >>
Sziasztok!
Megpróbáltam Skrillről befizetni, de nem sikerült. Azt írta, hogy "Country restricted". Magyarosrszágról próbáltam, ahogy korábban is, VPN-t soha nem használtam. Változott valami?
Szia!
Arra kérnénk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot. Jó eséllyel tudunk segíteni a problémában.
Natural8 játékosok figyelem!
Augusztusban egy megemelt díjazású chase-t kínálunk számotokra, amelyen akár 45% extra értéket is szerezhettek!
Natural8 Poker - Íme az Akadémiás ajánlat
Sziasztok.Ugyan ez a problémám nekem is.Pedig már fizettem be ide .
Itt csak bukni lehet álltalában mint mindegyik teremben itt igazán igaz!
Vissza nyerni a bukott pénzből még nem nyeremény!
Kedves Natural8 Játékosok!
A júliusi chase nyereményei ma jóváírásra kerültek a számláitokon!
Már javában zajlik augusztusi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!
A chase állást itt követhetitek>>
Kedves Natural8 Játékosok!
Az augusztusi chase nyereményei ma jóváírásra kerültek a számláitokon!
Már javában zajlik szeptemberi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!
Natural8 Poker - Íme az Akadémiás ajánlat - legjobb deal garanciával