Admin
Válasz banán93 kommentjére
2020. dec. 17. 13:16

Sziasztok,

Ha van regisztrációm másik GG networkos teremben, akkor tudok regisztrálni ide? Illetve jogosult vagyok first deposit bonusra?

Szia!

A Natural8-ra tudsz regisztrálni akkor is, ha másik GG-s teremben van már számlád. Azonban fontos, hogy egyszerre soha ne legyen megnyitva a két kliens. A legjobb, ha csak egyet használsz, a másikat pedig törlöd, bár elvileg ez nem kötelező.

spindel15
Válasz krixkrax kommentjére
2020. dec. 21. 16:55

Sziasztok, a regisztrációnál nem lehet Magyarországot választani csak keleti országokat sorol fel mint lehetőség. Rákérdeztem chat-en azt mondták, hogy nem gond de én félek egy picit, hogy esetleg gond lehet a kifizetésnél. Szerintetek?

ewoksamurai
Válasz spindel15 kommentjére
2020. dec. 21. 18:11

Sziasztok, a regisztrációnál nem lehet Magyarországot választani csak keleti országokat sorol fel mint lehetőség. Rákérdeztem chat-en azt mondták, hogy nem gond de én félek egy picit, hogy esetleg gond lehet a kifizetésnél. Szerintetek?

Hi, van olyan, hogy nem tudsz skrillel be- vagy kifizettetni (nekem más eszközzel nincs tapasztalatom, minden teremhez skrillt használok). DE! Ilyenkor a terem live chatjén jelzed ezt a szándékodat, ő ad egy skrill email címet, arra elküldöd a pénzt, és egyből rárakja a pénzt a N8 számládra, és fordítva, leszedi a pénzt az N8 számládról, és elküldi a pénzt neked skrillen. Nem túl bizalomgerjesztő a sztori, de velem már megtörtént, és megkaptam a pénzem. És van, hogy simán tudsz intézni mindent a terem cashierén keresztül. Az, hogy magyar vagy, nem akadály, én legalábbis több be-, kifizetésen túl vagyok magyarként.

Admin
Válasz spindel15 kommentjére
2020. dec. 22. 15:16

Sok játékosunk játszik a teremben, köztük sok magyar. Még nem volt gond a kifizetésnél, nyugodtan regisztrálhatsz, befizethetsz.

Jelezd ha szükséged lenne segítségre >>

Admin
2020. dec. 22. 17:51

Kedves Natural8 Játékosok!

A 35-45%-os net PVI chase január hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!

Már javában zajlik decemberi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!

Natural8 Poker - Íme az Akadémiás ajánlat - legjobb deal garanciával

[*]Exkluzív chase (csak ha tőlünk regisztrálsz!): 35-45% visszatérítés a net PVI rake-ből - További információk >>
    [*]Natural8 fish buffet: akár 100% visszatérítés
    [*]200% 500$-ig vagy 100$ cash & ticket bónusz

A Natural8 Poker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Natural8 Poker terembemutató és regisztráció >>
Segítünk, ha kérdésed lenne >>

Admin
2021. jan. 6. 17:56

A mai napon az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a Natural8 Poker játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)

A 35-45%-os net PVI chase december hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!

[*]Exkluzív chase (csak ha tőlünk regisztrálsz!): 35-45% visszatérítés a net PVI rake-ből - További információk >>

A Natural8 Poker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Kérdésed van? Szívesen segítünk >>

Admin
2021. febr. 11. 16:20

A mai napon az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a Natural8 Poker játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)

A 35-45%-os net PVI chase február hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2021. febr. 23. 14:00

Kedves Natural8 játékosok!

Az elmúlt sok-sok hónapban megszokott exkluzív Natural8 Poker chase-ünk március hónaptól átalakul és helyette race-szel jelentkezünk majd. A race pontos összege és a formájával hamarosan jövünk!

Miért változtattok ezen a promóción?

Február 1-től a GGPoker teremben a régi típusú chase promóció már nem volt engedélyezett, ezért a GGPokernél már februárban is race-szel jelentkeztünk. Március 1-től a chase típusú promóciók a hálózat minden termében betiltásra kerülnek.

Rosszabb lesz a visszatérítésem ezután?

Arra törekszünk, hogy a visszatérítések változatlan szinten maradjanak, de a race-ek esetében nagyobb volatilitás várható egyéni játékos szinten. Amennyiben úgy véled, hogy téged rosszul érint a változtatás, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legjobban tudjuk alakítani a promóciót.

A Natural8 Poker ajánlatunk a jövőben is kiemelkedően jó lesz, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

amagic
Válasz Admin kommentjére
2021. febr. 26. 18:11

befizetés

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem elvileg akadémiáról regisztráltam a terembe, de nem tudok beutalni csak Bitcoint engedné. ID card jó lett, lehet azért nem engedi, mert visszadobta Utility Bill/közmű számla/feltöltésemet.
Amúgy telefon számla /Telenor/ vagy TV számla /Vodafone/ miért nem jó?

Bankszámla kivonat is jó de internetbankom van azzal nem vagyok előrébb?

Admin
Válasz amagic kommentjére
2021. márc. 1. 10:14

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem elvileg akadémiáról regisztráltam a terembe, de nem tudok beutalni csak Bitcoint engedné. ID card jó lett, lehet azért nem engedi, mert visszadobta Utility Bill/közmű számla/feltöltésemet.
Amúgy telefon számla /Telenor/ vagy TV számla /Vodafone/ miért nem jó?

Bankszámla kivonat is jó de internetbankom van azzal nem vagyok előrébb?

Szia.

A lakcím kártyád feltöltésével próbálkoztál már?

Attól függetlenül, hogy internetbankot használsz, a bank ki tud állítani papír alapon is egy bankszámla kivanatot. Kérdezz utána a bankodnál.

Élő ügyfélszolgálat