Sziasztok,
Ha van regisztrációm másik GG networkos teremben, akkor tudok regisztrálni ide? Illetve jogosult vagyok first deposit bonusra?
Sziasztok, a regisztrációnál nem lehet Magyarországot választani csak keleti országokat sorol fel mint lehetőség. Rákérdeztem chat-en azt mondták, hogy nem gond de én félek egy picit, hogy esetleg gond lehet a kifizetésnél. Szerintetek?
Sziasztok, a regisztrációnál nem lehet Magyarországot választani csak keleti országokat sorol fel mint lehetőség. Rákérdeztem chat-en azt mondták, hogy nem gond de én félek egy picit, hogy esetleg gond lehet a kifizetésnél. Szerintetek?
Kedves Natural8 Játékosok!
A 35-45%-os net PVI chase január hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
Már javában zajlik decemberi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!
Natural8 Poker - Íme az Akadémiás ajánlat - legjobb deal garanciával
A mai napon az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a Natural8 Poker játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)
A 35-45%-os net PVI chase december hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
A mai napon az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a Natural8 Poker játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)
A 35-45%-os net PVI chase február hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
Kedves Natural8 játékosok!
Az elmúlt sok-sok hónapban megszokott exkluzív Natural8 Poker chase-ünk március hónaptól átalakul és helyette race-szel jelentkezünk majd. A race pontos összege és a formájával hamarosan jövünk!
Miért változtattok ezen a promóción?
Február 1-től a GGPoker teremben a régi típusú chase promóció már nem volt engedélyezett, ezért a GGPokernél már februárban is race-szel jelentkeztünk. Március 1-től a chase típusú promóciók a hálózat minden termében betiltásra kerülnek.
Rosszabb lesz a visszatérítésem ezután?
Arra törekszünk, hogy a visszatérítések változatlan szinten maradjanak, de a race-ek esetében nagyobb volatilitás várható egyéni játékos szinten. Amennyiben úgy véled, hogy téged rosszul érint a változtatás, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legjobban tudjuk alakítani a promóciót.
A Natural8 Poker ajánlatunk a jövőben is kiemelkedően jó lesz, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!
Natural8 Poker terembemutató és regisztráció >>
Kérdésed van? Szívesen segítünk >>
befizetés
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem elvileg akadémiáról regisztráltam a terembe, de nem tudok beutalni csak Bitcoint engedné. ID card jó lett, lehet azért nem engedi, mert visszadobta Utility Bill/közmű számla/feltöltésemet.
Amúgy telefon számla /Telenor/ vagy TV számla /Vodafone/ miért nem jó?
Bankszámla kivonat is jó de internetbankom van azzal nem vagyok előrébb?
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem elvileg akadémiáról regisztráltam a terembe, de nem tudok beutalni csak Bitcoint engedné. ID card jó lett, lehet azért nem engedi, mert visszadobta Utility Bill/közmű számla/feltöltésemet.
Amúgy telefon számla /Telenor/ vagy TV számla /Vodafone/ miért nem jó?
Bankszámla kivonat is jó de internetbankom van azzal nem vagyok előrébb?