Kedves Natural8 Játékosok!
A 35-45%-os net PVI chase október hónapban is elérhető azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
Már javában zajlik szeptemberi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!
Natural8 Poker - Íme az Akadémiás ajánlat - legjobb deal garanciával
Sziasztok! Lehet hulye vagyok de a natural 8 regisztracional elakadtam. Verification code-ot ker, mikor meg csak most akarok regelni. Help please
Nem tudom mi van velük, de be se enged fizetni skrillel. Egy pillanatra feljön egy üzenet, hogy ebből az országból nem engedélyezett a skrilles befizetés és utána ki dob a cashierből...
Nálam is ugyan ez a helyzet.Pedig előtte fizettem már be.
A teremtől azt az információt kaptuk, hogy tudomásuk van a problémáról és jelenleg is dolgoznak a megoldáson.
Aki időközben szeretné megoldani a befizetést, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és segítünk!
A teremben továbbra is elérhető kiemelkedő promóciónk, amelynek állását itt követhetitek nyomon:
35-45% Exkluzív Chase Leaderboard >>>
Szia. A Natural8 honlapján a chat ablakban írsz nekik, hogy manual depositot szeretnél, ezután küldenek egy üzenetet amiben pontosan leírják hogyan tudsz befizetni.
Skrillen elutalod nekik, majd egy screenshot, és utána a számlán van a pénz.
Körülbelül 5 perc alatt meg szokott lenni.
A 35-45%-os net PVI chase november hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
Már javában zajlik októberi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!
A 35-45%-os net PVI chase december hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
Már javában zajlik novemberi chase-ünk is, amelyen kiemelkedően magas, 35-45%-os extra értéket realizálhattok!
Az elmúlt napokban az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a Natural8 Poker játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)
A 35-45%-os net PVI chase december hónapban is elérhető lesz azon játékosoknak, akik a terembe a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
Sziasztok,
Ha van regisztrációm másik GG networkos teremben, akkor tudok regisztrálni ide? Illetve jogosult vagyok first deposit bonusra?