8PP bónusz: egy indított bónuszra tudtommal 90 nap időkorlát van, és már nekem is volt olyan esetem, hogy pár pont átcsúszott a következő hónapra, tehát erre lehet számítani. 4 hónapig húzni viszont nem javaslom.
Tehát ha megvan a 800PP, akkor automatice utalják a 100 $-t?
SH NL10-en szerintetek kb. hány hand alatt van meg a 800PP?
Milyen a játékosállomány NL10-en (hány % néz flopot kábé)?
Üdv.
Fontos! Aki a BPO promóciót el szeretné elkezdeni, annak mindenképp írnia kell egy e-mailt a hungary AT nextpoker DOT com e-mail címre, különben a rendszer úgy veszi, hogy bónuszdollárokért gyűjtitek a Player Point-okat.
Sziasztok, szeretnék befizetni a terembe, viszont lenne egy kérdésem, ami igen befolyásolja a döntésemet. Először is, én egyelőre legfeljebb a $30 asztaloknál szeretném irtani a népet, így nem valószínű, hogy ki tudom szedni a 400-as bónuszt, azt meg nagyon nem szeretném, ha emiatt egy csomó pontom beragadna a rendszerben, amikor lejár az időm. Lehetséges az, hogy csak 100 bónuszt kérjek, s ha sikerült kiszednem, azután ismét csak 100-at?
Választ előre is köszönöm!
Szia!
A bónusz 100 dolláros egységekben íródik jóvá. Ez azt jelenti, hogy amint összeszedtél 800PP-t az NL30-as asztalokon, legkésőbb másnap ott lesz a bónusz az alapszámládon. Tekintve, hogy volt már, aki 1 hónap alatt NL10-en összeszedett 800PP-t, mindenképp megoldható, persze nem 2 perc alatt.
Ha kiszedtél 100 dollárt és véletlenül utána lejár a bónusz határideje és tovább szeretnél játszani, akkor összesen annyi dolgod van, hogy írsz a Nextpoker supportnak, hogy "my login name is xxx, please give me a new bonus." (xxx kitöltve), és máris kapsz új bónuszt, szintén 100 dolláros egységekben.
Szia!
A bónusz 100 dolláros egységekben íródik jóvá. Ez azt jelenti, hogy amint összeszedtél 800PP-t az NL30-as asztalokon, legkésőbb másnap ott lesz a bónusz az alapszámládon. Tekintve, hogy volt már, aki 1 hónap alatt NL10-en összeszedett 800PP-t, mindenképp megoldható, persze nem 2 perc alatt.
Ha kiszedtél 100 dollárt és véletlenül utána lejár a bónusz határideje és tovább szeretnél játszani, akkor összesen annyi dolgod van, hogy írsz a Nextpoker supportnak, hogy "my login name is xxx, please give me a new bonus." (xxx kitöltve), és máris kapsz új bónuszt, szintén 100 dolláros egységekben.
Ez így mind szép és jó, de tételezzük fel, hogy a bónusz x ideje alapján összeszedek 3199 pontot, na most, akkor nekem jön $300 ugye, plusz marad 799 pont, amit elvesztettem. Értem én, hogy ez jó üzlet a teremnek, de nekem koránt sem. :)
Az ongame-n folyamatosan tudod követni, hogy hány pontod van, tehát csakis rajtad múlik, hogy mennyi pontot szeretnél gyűjteni :)
Valaki tudna hozzávetőleges értékeket adni,h NL20-as FR asztalokon kb mennyi pontot lehet gyüjteni(8-10 asztal) napi 2-3 óra játékkal?
Ez így mind szép és jó, de tételezzük fel, hogy a bónusz x ideje alapján összeszedek 3199 pontot, na most, akkor nekem jön $300 ugye, plusz marad 799 pont, amit elvesztettem. Értem én, hogy ez jó üzlet a teremnek, de nekem korántsem. :)