cake
Válasz cake kommentjére
2008. júl. 21. 20:22

ha befizetek, azt akár másnap ki is utalhatom?

mármint nincs bónuszfüggőség?

nextpoker
Válasz cake kommentjére
2008. júl. 21. 20:59

Bónuszfüggőség azért nincs, mert bármikor kérhetsz új bónuszt feltéve, hogy a pókerakadémiáról regisztráltál (pl. a support vagy hungary at nextpoker dot com e-mail címen).

A kérdésedet viszont továbbítottam a supportnak, amint megjön a válasz, itt olvashatod.

krumpli
Válasz nextpoker kommentjére
2008. júl. 21. 21:21

A tegnapi F1 Liga utolsó fordulójában regisztrált egy finn játékos, aki végül meg is nyerte a versenyt. Megerősítést nyert, hogy a regisztrációban az Ongame hibázott, nem a finn játékos.

Így a játékos természetesten megtarthatja a 114 dollár nyereményét, hiszen ő nem tehet semmiről. Ugyanakkor pontokat nem kaphat a ligában.

Mivel a finn játékos összesen 114 dollárt vett el a nyereményalapból, a Nextpoker döntése szerint 20-20 euró kompenzációt ad a verseny 2. - 5. helyezettjének. Ez összesen 80 euró, ami több, mint 120 dollár. Ezáltal az 5. helyezett is díjazott lett, és így nem szenved hátrányt attól, hogy egy külföldi játékos elvette tőle a 200 dollár hozzáadott nyereményből való részesedést.

A körülmények azonosak voltak az összes magyar játékos számára, ezen a versenyen ahhoz kellett alkalmazkodni, hogy nicholasace mellett még egy vad versenyjátékos szabadult be a pontokért küzdő játékosok közé (a Forma-1-ben is vannak váratlan események, pl. safety car bejövetele).

Az utolsó futam szerzett pontjait tekintve minden magyar játékos egy helyet előre lép. Ez pusztán formalitás, mert a végeredményre nincs befolyással a változás.

köszönjük !

nagyon korrekt !

nextpoker
Válasz krumpli kommentjére
2008. júl. 22. 10:34

Cake: befizetés után a support elmondása szerint akármikor kicashelhetsz.

cake
2008. júl. 22. 11:31

köszi!

water2
Válasz cake kommentjére
2008. júl. 23. 13:25

Sziasztok!

Van időkorlátja a 800PP/100 dollár bónusznak? Tehát, ha netán másfél hónap alatt van meg a 800 PP, akkor akkor kapom meg a 100 dollárt automatikusan?

Üdv.

zoltanh
Válasz water2 kommentjére
2008. júl. 23. 14:15

Szia!

Szerintem 1 hónapon belül kell végezni vele, de majd jön nextpoker és megmondja :)

ThxLittleFish
Válasz zoltanh kommentjére
2008. júl. 23. 16:45

BPO belépőhőz a 17500 pontot meddig kell összekaparni?

nextpoker
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. júl. 23. 18:12

BPO belépő: A ti érdeketekben november 15-ig van idő a 17500PP összeszedésére, de ha véletlenül nem készültök el és kellene még idő a pontok összeszedéséhez, akkor rugalmas a terem. A lényeg, hogy legyen idő a BPO-ra nevezni.

nextpoker
2008. júl. 23. 18:14

8PP bónusz: egy indított bónuszra tudtommal 90 nap időkorlát van, és már nekem is volt olyan esetem, hogy pár pont átcsúszott a következő hónapra, tehát erre lehet számítani. 4 hónapig húzni viszont nem javaslom.

Élő ügyfélszolgálat