LOL!
nem hittem volna, de új kívánalom is felmerült: tudjak netellerről befizetni. Mo.-ról nem engednek befizetni, máskor amerikai leszek vagy angol :)
LOL!
nem hittem volna, de új kívánalom is felmerült: tudjak netellerről befizetni. Mo.-ról nem engednek befizetni, máskor amerikai leszek vagy angol :)
Ez melyik terem volt?
Ez melyik terem volt?
Mostanában elkezdett a laptopom olyanokat csinálni, hogyha ongamen 12 asztal fölött ülök be akkor egy idő után fogja magát, kékhalál és újraindul.Ezután meg nem tudok visszaülni az asztalaimhoz.Szerintetek ezt mi okozhatja?Lehet hogy a géppel van gond, nem tudom, csak az ongammel szoktam leterhelni ennyire.De 12 asztalnál sem lassul be semmi ilyesmi, csak egyszercsak puff neki.
Hand historykat hova menti a szoftver?
sehova... vagy handgrabber (idleminer.com) kell vagy 1.07-es HEM, hogy tudj importálni (szerintem van valami howto a holdemmanager.net forumon)
sehova... vagy handgrabber (idleminer.com) kell vagy 1.07-es HEM, hogy tudj importálni (szerintem van valami howto a holdemmanager.net forumon)
Hand historykat hova menti a szoftver?
A legújabb Hm betudja importálni alapból. A databases mappából.
De a régebbi Hm telepítési mappájában elvileg van olyan, hogy Ongame Extractor. Elindítod a programot, megnyitod a terem mappáját, ott Resources, majd Databases.
A HM-ben pedig auto import foldernek a Hm mappájában található Importing mappát add meg