medgypeti
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2008. dec. 9. 20:57

Sztem most valami gond van az ongammel.Nekem nem menti el a handeket a db-be, így a HM sem tudja importálni.Nézd meg, a session browserben, hogy megvannak-e a handek, ha nincsenek akkor nem a hm-el van gond.

Kubesz0607
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 9. 21:13

Sztem most valami gond van az ongammel.Nekem nem menti el a handeket a db-be, így a HM sem tudja importálni.Nézd meg, a session browserben, hogy megvannak-e a handek, ha nincsenek akkor nem a hm-el van gond.

Nincsenek meg a handek. Se PT2 se PT3 nem látja. Szerintem az ongame-el van valami baj. Ejnye, jol kezdődik itt a pályafutás! :)

fejes1988
2008. dec. 10. 10:25

Bukok 2 sng-t, majd nyerek 2-t, és pofátlan módon akkora a rake, h majdnem egy 1$-ral kevesebb van az accon ...hííí, de pofátlan ez az ongame :D
húzok innen a picsbe

Kubesz0607
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 10. 15:20

.

Nekem most be se tud lépni! :S

"Could not connect to server. Could not reach login server. Redirect to cash game server."

Nice!

Neomorf
2008. dec. 10. 15:32

Nekem most be se tud lépni! :S

"Could not connect to server. Could not reach login server. Redirect to cash game server."

Nice!

most műxik

dinnyo
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 14. 17:41

ha az akadémián kersztül regeltem a pokerroomra akkor a bonusnál nem kellene lenni vminek? mert csak ez van: You have no active bonuses

Overcome85
Válasz dinnyo kommentjére
2008. dec. 16. 11:54

Valaki tudja esetleg ,h melyek azok az Ongame termek amelyek részletekben írják jóvá a bónuszt nem egyben?
Főleg a Betsson,Hollywood,RedKings érdekelne de a többi is jól jönne.

medgypeti
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. dec. 16. 11:58

Valaki tudja esetleg ,h melyek azok az Ongame termek amelyek részletekben írják jóvá a bónuszt nem egyben?

Red kings biztosan.

MScarn
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. dec. 16. 12:17

A Betsson egyben, a Hollywood (nagy) részletekben írja jóvá.

Overcome85
Válasz MScarn kommentjére
2008. dec. 16. 12:23

Köszi.
Még annyit kérdeznék ,h a rakeback SNG-knál 62,5% de cash-nél körülbelül mennyit jelent?Azt sejtem ,h contributed a pontszámítás de azért nagyjából mégis mennyi lehet egy normál TAG játékkal ill ,h NL20,NL30-al kiszedhető e a bónusz normális ütemben?

Élő ügyfélszolgálat