Sztem most valami gond van az ongammel.Nekem nem menti el a handeket a db-be, így a HM sem tudja importálni.Nézd meg, a session browserben, hogy megvannak-e a handek, ha nincsenek akkor nem a hm-el van gond.
Sztem most valami gond van az ongammel.Nekem nem menti el a handeket a db-be, így a HM sem tudja importálni.Nézd meg, a session browserben, hogy megvannak-e a handek, ha nincsenek akkor nem a hm-el van gond.
Bukok 2 sng-t, majd nyerek 2-t, és pofátlan módon akkora a rake, h majdnem egy 1$-ral kevesebb van az accon ...hííí, de pofátlan ez az ongame :D
húzok innen a picsbe
.
Nekem most be se tud lépni! :S
"Could not connect to server. Could not reach login server. Redirect to cash game server."
Nice!
Nekem most be se tud lépni! :S
"Could not connect to server. Could not reach login server. Redirect to cash game server."
Nice!
ha az akadémián kersztül regeltem a pokerroomra akkor a bonusnál nem kellene lenni vminek? mert csak ez van: You have no active bonuses
Valaki tudja esetleg ,h melyek azok az Ongame termek amelyek részletekben írják jóvá a bónuszt nem egyben?
Főleg a Betsson,Hollywood,RedKings érdekelne de a többi is jól jönne.
Valaki tudja esetleg ,h melyek azok az Ongame termek amelyek részletekben írják jóvá a bónuszt nem egyben?
Köszi.
Még annyit kérdeznék ,h a rakeback SNG-knál 62,5% de cash-nél körülbelül mennyit jelent?Azt sejtem ,h contributed a pontszámítás de azért nagyjából mégis mennyi lehet egy normál TAG játékkal ill ,h NL20,NL30-al kiszedhető e a bónusz normális ütemben?