betfair nálam ok
sziasztok!
Nektek bejön az Ongame szoftver? Nálam se a Heypoker, se a Betsson nem jön be, azt írja ki h nem tud csatlakozni a download.ongamenetwork.com-hoz h letöltse a frissítést. A Betsson oldalán ráadásul ha rámegyek h download, kiírja h error.
Heypokert letudtam újra tölteni, de az újrainstallálás sem segített...:S
akkor nálam van vmi hiba?
Ipoker termek, Stars gond nélkül mennek. Nincs vmi ötletetek?
Nincs vmi ötletetek?
a support annyit tudott mondani h nincs karbantartás meg semmilyen hiba náluk.
Mik ezek az új 10max SNG asztalok? Kisebb a fee, de a struktúra olyan mint a többin. 100+5, 50+2, 20+0,75, stb. Még sincs rajtuk senki..
Melyik ongame terem supportja a legnormálisabb?
Sok hülyeséget hallani.. öcsém szeretne regisztrálni valahova, csak nem akarom, hogy ugyan ott ahol én játszok ne hogy valami keveredés legyen az egy gép miatt.
Valaki mondana ezzel kapcsolatba valami hasznosat?
ui. ha valami hülyeséget csinál a 10$-ájával akkor más ongame terembe zárolhatnak engem is ? mert akkor meg se engedem neki, hogy itt kontárkodjon :)
Melyik ongame terem supportja a legnormálisabb?
Sok hülyeséget hallani.. öcsém szeretne regisztrálni valahova, csak nem akarom, hogy ugyan ott ahol én játszok ne hogy valami keveredés legyen az egy gép miatt.
Valaki mondana ezzel kapcsolatba valami hasznosat?
ui. ha valami hülyeséget csinál a 10$-ájával akkor más ongame terembe zárolhatnak engem is ? mert akkor meg se engedem neki, hogy itt kontárkodjon :)
csak példaképp mondtam a 10-et , mindenképp ongamera akar..
csak azért nem mind1, ha a fő rollom valami hülyesége miatt nem akarom elbukni.. az ő pár 10e ft-ja végett..
Nagyon lassú és fagyogat a RedKings, másnál is? Nagyon ritkán disconnectel, és most 1 óra alatt 2 - 3x is egymás után :S Van valami karbantartás?