minoson
Válasz Janesz kommentjére
2011. júl. 13. 16:46

betfair nálam ok

JustHoldPlz
2011. júl. 13. 16:56

sziasztok!

Nektek bejön az Ongame szoftver? Nálam se a Heypoker, se a Betsson nem jön be, azt írja ki h nem tud csatlakozni a download.ongamenetwork.com-hoz h letöltse a frissítést. A Betsson oldalán ráadásul ha rámegyek h download, kiírja h error.
Heypokert letudtam újra tölteni, de az újrainstallálás sem segített...:S

nekem redkings ok

Janesz
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. júl. 13. 16:59

akkor nálam van vmi hiba?

Ipoker termek, Stars gond nélkül mennek. Nincs vmi ötletetek?

JustHoldPlz
2011. júl. 13. 17:07

Nincs vmi ötletetek?

--> support :>

Janesz
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. júl. 13. 17:08

a support annyit tudott mondani h nincs karbantartás meg semmilyen hiba náluk.

mcmester
2011. júl. 13. 19:56

Mik ezek az új 10max SNG asztalok? Kisebb a fee, de a struktúra olyan mint a többin. 100+5, 50+2, 20+0,75, stb. Még sincs rajtuk senki..

Dj69k
Válasz mcmester kommentjére
2011. júl. 19. 10:43

Melyik ongame terem supportja a legnormálisabb?
Sok hülyeséget hallani.. öcsém szeretne regisztrálni valahova, csak nem akarom, hogy ugyan ott ahol én játszok ne hogy valami keveredés legyen az egy gép miatt.
Valaki mondana ezzel kapcsolatba valami hasznosat?
ui. ha valami hülyeséget csinál a 10$-ájával akkor más ongame terembe zárolhatnak engem is ? mert akkor meg se engedem neki, hogy itt kontárkodjon :)

TheStig
Válasz Dj69k kommentjére
2011. júl. 19. 11:05

Melyik ongame terem supportja a legnormálisabb?
Sok hülyeséget hallani.. öcsém szeretne regisztrálni valahova, csak nem akarom, hogy ugyan ott ahol én játszok ne hogy valami keveredés legyen az egy gép miatt.
Valaki mondana ezzel kapcsolatba valami hasznosat?
ui. ha valami hülyeséget csinál a 10$-ájával akkor más ongame terembe zárolhatnak engem is ? mert akkor meg se engedem neki, hogy itt kontárkodjon :)

$10el nem mindegy hova megy? küldd starsra, jó a kliens, jó a support, és van asztal micron bőven

Dj69k
Válasz TheStig kommentjére
2011. júl. 19. 11:35

csak példaképp mondtam a 10-et , mindenképp ongamera akar..
csak azért nem mind1, ha a fő rollom valami hülyesége miatt nem akarom elbukni.. az ő pár 10e ft-ja végett..

Galambos Tarzan
Válasz Dj69k kommentjére
2011. júl. 19. 19:52

Nagyon lassú és fagyogat a RedKings, másnál is? Nagyon ritkán disconnectel, és most 1 óra alatt 2 - 3x is egymás után :S Van valami karbantartás?

Élő ügyfélszolgálat