Játszik valaki SNG-t ongamen? Ma kipróbáltam,de a hudot nem sikerült belőni,minden asztalon máshol volt a hud, mintha a pozíciókat rosszul kezelné. Találkozott valaki hasonló problémával?
ohh, működik,köszi szépen:)
Érdekes. Nekem hónapok óta 8-assal megy és tudtommal bal felül van az első seat és tovább az óramutató járásának megfelelően.
Betfair szar....hogy miért nem tud a pokolban elégni az összes ótvar ongame kliens...2 helyen vagyok cl- az egyik super turbo, nyilván most kell szarakodni... másnál is?
betfairt két percre zártam be és most nem enged be
kurvára remek. kiégtem
Benéztem ongamere de lehet nem is erőltetem tovább Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl utánna még frankón megmondta 3x a lapomat a fish. WTF?!?!?!?!
Benéztem ongamere de lehet nem is erőltetem tovább Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl utánna még frankón megmondta 3x a lapomat a fish. WTF?!?!?!?!
Az Ongame 10 fős asztaloknál az "alsó - középső" hely az 5 -ös seat, én mindig oda szoktam ülni.
Ezek alapján a következőképpen állítsd be a HM -ben a HUD -ot:
HM >>> "HUD Options" >>> "Seating Preferences" >>>> "Site" legördülő menünél kiválasztod: Ongame, majd alatta "10max" legrördülő menünél válaszd ki, hogy "5"
Így a szoftver és a HM is megjegyzi majd a helyet, ahová mindig ülsz, és ez alapján mindig fix helyen lesz a HUD is (nem csúszik el).
Szerintem az ha mindenhol az 5 -ös helyet állítod be magadnak, úgy a legátláthatóbb a több asztalos játék.
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen megbízható Ongame skin-re mehetnék, ahol kijátszhatnék egy FD bónuszt? (Betfair, Betsson, Betsafe már kilőve)
Gondolkozok a visszatérésen Ongame-re, de olvastam, hogy volt olyan oldal, ami időközben csődbe ment.
Még vannak ilyenek, hogy Europoker, Heypoker, Eurobet. Többet nem ismerek. Sok van még?
Előre is köszi.