Galambos Tarzan
Válasz Tori18 kommentjére
2011. júl. 24. 12:38

Játszik valaki SNG-t ongamen? Ma kipróbáltam,de a hudot nem sikerült belőni,minden asztalon máshol volt a hud, mintha a pozíciókat rosszul kezelné. Találkozott valaki hasonló problémával?

Az Ongame 10 fős asztaloknál az "alsó - középső" hely az 5 -ös seat, én mindig oda szoktam ülni.

Ezek alapján a következőképpen állítsd be a HM -ben a HUD -ot:

HM >>> "HUD Options" >>> "Seating Preferences" >>>> "Site" legördülő menünél kiválasztod: Ongame, majd alatta "10max" legrördülő menünél válaszd ki, hogy "5"

Így a szoftver és a HM is megjegyzi majd a helyet, ahová mindig ülsz, és ez alapján mindig fix helyen lesz a HUD is (nem csúszik el).

Szerintem az ha mindenhol az 5 -ös helyet állítod be magadnak, úgy a legátláthatóbb a több asztalos játék.

Tori18
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. júl. 24. 13:20

ohh, működik,köszi szépen:)

katce
Válasz Tori18 kommentjére
2011. júl. 24. 13:43

Érdekes. Nekem hónapok óta 8-assal megy és tudtommal bal felül van az első seat és tovább az óramutató járásának megfelelően.

fejes1988
Válasz katce kommentjére
2011. júl. 28. 0:07

Betfair szar....hogy miért nem tud a pokolban elégni az összes ótvar ongame kliens...2 helyen vagyok cl- az egyik super turbo, nyilván most kell szarakodni... másnál is?

minoson
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. júl. 28. 0:09

betfairt két percre zártam be és most nem enged be

fejes1988
Válasz minoson kommentjére
2011. júl. 28. 0:20

kurvára remek. kiégtem

Roleks
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. júl. 28. 13:04

Benéztem ongamere de lehet nem is erőltetem tovább Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl utánna még frankón megmondta 3x a lapomat a fish. WTF?!?!?!?!

JociBalboa
Válasz Roleks kommentjére
2011. júl. 28. 15:15

Benéztem ongamere de lehet nem is erőltetem tovább Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl utánna még frankón megmondta 3x a lapomat a fish. WTF?!?!?!?!

lereadelt tedd túl magad rajta :DDD

amugy tényleg wtf....

OPSuperstitous
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. júl. 31. 0:59

Az Ongame 10 fős asztaloknál az "alsó - középső" hely az 5 -ös seat, én mindig oda szoktam ülni.

Ezek alapján a következőképpen állítsd be a HM -ben a HUD -ot:

HM >>> "HUD Options" >>> "Seating Preferences" >>>> "Site" legördülő menünél kiválasztod: Ongame, majd alatta "10max" legrördülő menünél válaszd ki, hogy "5"

Így a szoftver és a HM is megjegyzi majd a helyet, ahová mindig ülsz, és ez alapján mindig fix helyen lesz a HUD is (nem csúszik el).

Szerintem az ha mindenhol az 5 -ös helyet állítod be magadnak, úgy a legátláthatóbb a több asztalos játék.

az a para h nálam nem gördül le semmi:S

mr. salvataggio
Válasz OPSuperstitous kommentjére
2011. júl. 31. 11:57

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy milyen megbízható Ongame skin-re mehetnék, ahol kijátszhatnék egy FD bónuszt? (Betfair, Betsson, Betsafe már kilőve)
Gondolkozok a visszatérésen Ongame-re, de olvastam, hogy volt olyan oldal, ami időközben csődbe ment.
Még vannak ilyenek, hogy Europoker, Heypoker, Eurobet. Többet nem ismerek. Sok van még?
Előre is köszi.

Élő ügyfélszolgálat