naná hogy
Válasz peterpanic kommentjére
2009. jan. 6. 23:35

nálatok szokott kifagyni úgy az ongame kliens, hogy megdögleszti teljesen a gépet?
valakinek volt már ilyesmi problémája? eloszor lefagynak az asztalok, majd a gép is, a jelenlegi processzek tovább futkosnak általában, de kattintani sehova sem lehet, majd egy idő után már a bent lévő dolgok is leállnak, taskmanagerrel nem lehet kilőni semmit, mert hiába folyamat leállítása, bentmarad.
remélem elég szakmaian írtam le a problémát:P

ha valaki tud valami csodaszert, help me pls.

Nálam is csinál ilyeneket naponta többször is, a megoldás nálam az újraindítás :(
Ami a legbosszantóbb számomra ebben a f.s szoftverben, hogy egyik percről a másikra játék közben sit-out-ra rak egy asztalon de olyan szinten, hogy se kilépni nem tudok az asztaltól, se visszamenni a játékba, és csak van az asztal, nem ritkán a 8-ból vagy 3-4 is.
Na ez bosszant igazán!
Sztem excelben komolyabb szoftvert össze lehetne dobni, mint ez az Ongame-es csoda :D

rogan99
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 6. 23:39

A kilőhetetlen asztalok néha nekem is előfordulnak. Nemrégiben folyamatosan kifagyott az egész kliens, szerecsére már abbahagyta. Most éppen azzal szórakozik h 1 sessionbe vesz mindent sessiont a session browser szóval már kb 6500 órája játszok folyamatosan:)

peterpanic
2009. jan. 6. 23:43

Nálam is csinál ilyeneket naponta többször is, a megoldás nálam az újraindítás :(
Ami a legbosszantóbb számomra ebben a f.s szoftverben, hogy egyik percről a másikra játék közben sit-out-ra rak egy asztalon de olyan szinten, hogy se kilépni nem tudok az asztaltól, se visszamenni a játékba, és csak van az asztal, nem ritkán a 8-ból vagy 3-4 is.
Na ez bosszant igazán!
Sztem excelben komolyabb szoftvert össze lehetne dobni, mint ez az Ongame-es csoda :D

használod az idlemineres handgrabbert vagy sima HEM-es beépített?
nem lehet, hogy a HEM table managerre van a dologban? ki kéne próbálni egy HUD nélküli sessiont.
nagyon gáz ez így.
rogan: te újrapakoltad közben a windowst? vagy egyszercsak megjavult? mert őszintén szólva eddig nem csinálta, csak aztán valamiért kb. 3 napja folyamatosan ezt játsza.

naná hogy
Válasz rogan99 kommentjére
2009. jan. 6. 23:45

A kilőhetetlen asztalok néha nekem is előfordulnak. Nemrégiben folyamatosan kifagyott az egész kliens, szerecsére már abbahagyta. Most éppen azzal szórakozik h 1 sessionbe vesz mindent sessiont a session browser szóval már kb 6500 órája játszok folyamatosan:)

Nálam az elején volt ez egy ideig hogy egybe vett mindent(csak a Bwin), majd inkább a HM-et néztem, de ott meg jópár ezer Hand után csak minden harmadikat olvasta be úgy hogy még hibát sem írt ki :)
A saját érdekükben nem ártana ezzel a szoftvernek csúfolt akármivel valamit kezdeni, mert sztem sokan fogják emiatt őket ott hagyni.
Nem normális hogy 5-10 mp várok amíg egy asztalt megnyilik, majd pont betelik amire előkúszik :(
Valamikor majd fél óráig vadászok össze 8 asztalt az ilyenek miatt, ki fogja ezt a fél órát nekem kifizetni? :D

naná hogy
Válasz peterpanic kommentjére
2009. jan. 6. 23:49

használod az idlemineres handgrabbert vagy sima HEM-es beépített?
nem lehet, hogy a HEM table managerre van a dologban? ki kéne próbálni egy HUD nélküli sessiont.
nagyon gáz ez így.
rogan: te újrapakoltad közben a windowst? vagy egyszercsak megjavult? mert őszintén szólva eddig nem csinálta, csak aztán valamiért kb. 3 napja folyamatosan ezt játsza.

Csak sima HM-et használok, holnap újra rakom a gépet, kiváncsi vagyok utánna mennyit olvas be.
Nem lehet hogy az a nyűgje, hogy véletlenül a chat ablak melletti ikonokra is szoktam kattintani(átfedések miatt) és ezáltal esetleg a HH megváltozik?

A HUD meg nem is működött eddig :D

rogan99
2009. jan. 6. 23:52

Nem pakoltam újra semmit. 1x csak abbahgyta a kifagyásokat. Nekem általában akkor fagyott ki amikor várólistáról felugrott a sokadik asztal és be akartam zárni. Amint a leave gombra kattintottam kifagyott az egész. Ezután nem zártam be hanem leraktam a tálcára a fölösleges asztalokat. Maguktól is bezáródnak 1 idő után.

spirited
2009. jan. 7. 1:10

Nálam az elején volt ez egy ideig hogy egybe vett mindent(csak a Bwin), majd inkább a HM-et néztem, de ott meg jópár ezer Hand után csak minden harmadikat olvasta be úgy hogy még hibát sem írt ki :)
A saját érdekükben nem ártana ezzel a szoftvernek csúfolt akármivel valamit kezdeni, mert sztem sokan fogják emiatt őket ott hagyni.
Nem normális hogy 5-10 mp várok amíg egy asztalt megnyilik, majd pont betelik amire előkúszik :(
Valamikor majd fél óráig vadászok össze 8 asztalt az ilyenek miatt, ki fogja ezt a fél órát nekem kifizetni? :D

Készül az új kliens, tavaszra ígérik a megjelenését. A mostanihoz egy erőmű kell, hogy működjön. Nekem is sokszor meghal, a HUD (HM) pedig kb. csak fél óráig működik rendesen 9+ asztalon, utána meghal és minden lefagy. Ilyenkor ha task managerben a HUD-ot kilövitek, akkor a kliens működik tovább.

medgypeti
Válasz spirited kommentjére
2009. jan. 7. 1:23

Használtok Ramdisket?Anélkül ne is várjatok csodát ettől az ongame szoftverétől...

Neomorf
Válasz medgypeti kommentjére
2009. jan. 8. 13:54

nálatok is megdöglött az ongame???

buktar
Válasz medgypeti kommentjére
2009. jan. 8. 14:11

Használtok Ramdisket?Anélkül ne is várjatok csodát ettől az ongame szoftverétől...

Ez nem igaz! 3,5 GB rammal tökéletesen működik! :D

Élő ügyfélszolgálat