bojanika
Válasz Neomorf kommentjére
2009. jan. 11. 14:40

Session után szoktam beimportálni a handeket HM-be. Eddig nem is volt ezzel gondom, de mostanában már többször előfordult, hogy bizonyos handeket kihagy.
Ma pl a kedvenc hand-em nincsen meg,amikor top set-tel buktam 250$-os potot. Így viszont gyakorlatilag értelmetlen a HM használata, az ellenfelek statjain kívül nem tudom másra használni... Bár sztem ez nem a HM hibája, vmiért bizonyos handeknek az ongame nem menti el a hh-ját...
És ez engem nagyon bosszant. Leszarom, hogy 80-20-akat és 70-30-akat bukok, de látni akarom, hogy mivel. Mert így képtelenség fejlődni... Undorító ez az ongame, és akkor finoman fogalmaztam...

kpuzsa
Válasz bojanika kommentjére
2009. jan. 12. 23:51

Ongame

Sziasztok!

Teremváltás közepén vagyok.
Melyik Ongame termet javasoljátok bónuszozásra?
Napi 4-5 órát tudok játszani 6 asztalon.
Bónusz: mennyi jönne ki belőle ? Milyet válasszak ezen a szinten?
Nézegettem a Hollywood bónuszait....Melyik megcsinálható?
Tower , Bwinen már jártam.Nekem bejött anno.
NL50 Sh itt 5 maxos asztalok vannak?MIlyen a játékosállomány?

Köszönöm szépen!

Kpuzsa

bojanika
Válasz kpuzsa kommentjére
2009. jan. 14. 16:46

Sziasztok!

Teremváltás közepén vagyok.
Melyik Ongame termet javasoljátok bónuszozásra?
Napi 4-5 órát tudok játszani 6 asztalon.
Bónusz: mennyi jönne ki belőle ? Milyet válasszak ezen a szinten?
Nézegettem a Hollywood bónuszait....Melyik megcsinálható?
Tower , Bwinen már jártam.Nekem bejött anno.
NL50 Sh itt 5 maxos asztalok vannak?MIlyen a játékosállomány?

Köszönöm szépen!

Kpuzsa

A legjobb választás talán a RedKings.

bojanika
2009. jan. 14. 16:50

Van-e vkinek mostanában olyan problémája, hogy játék közben megállnak az asztalok? A main lobby-ban kiírja, hogy lost connection, de az internettel minden rendben, minden fut, más pókerkliensek is gond nélkül...
Engem tegnap és ma is kidobott miközben 10 asztalon jásztottam (volna). Két esetben ráadásul egy igen nagy kasszát buktam emiatt!

A gépemet átnéztem, nincsen semmi gond, tehát értetlenül állok a dolog előtt. Bár az tény, hogy eddig sem voltam megelégedve az ongame kliensével, de ez betette a kaput. A szívás csak az, hogy ha nem játszom többet, helyből bukok minimum 5-600$-t. Nagyon örülök.

updét: beszéltem az internetszolgáltatóval: teljesen stabil a netkapcsolatom, csak a maximális időintervallum lejárta után voltak szakadásaim, ez 23 óra...
Summa: bye-bye ongame.

cake
2009. jan. 14. 17:04

nem játszottam sokat Ongame-n, de az idő alatt is előfordut ilyen, szóval Ongame feature.

Demiro
2009. jan. 14. 17:48

Summa: bye-bye ongame.

Engem a legutóbbi 2 próbálkozásom alkalmával 10-10 perc alatt tiltre tett az ongame szoftvere. Más hálózatok közül ez egyikre sem volt jellemző. Hamarabb megejtettem a búcsút.

cake
Válasz Demiro kommentjére
2009. jan. 14. 17:49

Engem a legutóbbi 2 próbálkozásom alkalmával 10-10 perc alatt tiltre tett az ongame szoftvere. Más hálózatok közül ez egyikre sem volt jellemző. Hamarabb megejtettem a búcsút.

Lucky Ace-t nem próbáltad? :D

krumpli
Válasz Demiro kommentjére
2009. jan. 14. 18:03

ezt hogy érted, hogy tilt-re tett 10 perc alatt ?
:D

kpuzsa
Válasz krumpli kommentjére
2009. jan. 15. 6:45

ongame

Sziasztok!

Hát ez úgy láto személyfüggő :-)
A Luck Ace nekem nem jött be...
kpuzsa

ladipeti
Válasz kpuzsa kommentjére
2009. jan. 15. 12:29

sziasztok!

miért van az h RedKings azt írja nekem mikor loginolni akarok h could not connect to server. your account has been blocked!?
tegnap töltöttem le és regsiztráltam, utána közvetlenül akartam depositolni, de már az sem ment.(MB-ről) egyszerűen nem tudtam.

valakinek ötlet? mit tegyek ilyenkor?

ps:bocs ha rossz topic, de azért ongamnek ongame:)

köszi

Élő ügyfélszolgálat