mrszmotyi
Válasz bandus kommentjére
2011. szept. 13. 19:58

rákattintasz a tálcán a jobb alsó sarokban a hangszórócskára amikor meg y kliens, rámész arra, hogy "keverő", és ott kiveheted a bwin hangjait. legalábbis win7-en én így oldottam meg.

Sajnos XP ilyet még nem tud. Talán létezik erre valamilyen külsős megoldás.

BaXee
Válasz mrszmotyi kommentjére
2011. szept. 15. 0:38

Csak nálam szarta össze magát?

apetyko
Válasz mrszmotyi kommentjére
2011. szept. 15. 0:39

Nem.

chivasr911
Válasz apetyko kommentjére
2011. szept. 15. 0:41

nekem visszajött

medgypeti
Válasz apetyko kommentjére
2011. szept. 15. 0:41

Itt is.

borg1r
Válasz medgypeti kommentjére
2011. szept. 15. 17:19

Szerintetek az nem gyanús, hogy ma játszottam maximr4-gyel, maximr83-mal,
és score13 xx-szel, úgy, hogy az előtte lévő sng-n indult score15 xx, és score16 xx??
Support?

atisz
Válasz borg1r kommentjére
2011. szept. 15. 17:31

Szerintetek az nem gyanús, hogy ma játszottam maximr4-gyel, maximr83-mal,
és score13 xx-szel, úgy, hogy az előtte lévő sng-n indult score15 xx, és score16 xx??
Support?

De gyanús. Pont nekem is feltűnt ma az egyik sng-ben, hogy ugyan különböző nevük volt, de mindkettő két szám alsóvonal x-re végződött. Összejátszást nem tudtam megfigyelni, mert hamar kiesett az egyik. Amúgy az ilyen "fish népszerű" helyeken mint a bwin nagyon sok multi accos lehet az ilyen "ingyen $50"-ok miatt. Ugyan úgy mint 888-on, ahol regisztrációnál mindenki kap 8 dollárt ajándékba. Egyszer ott az egyik tornamentben, kb 30 multi accountos embert jelentettem az illetékeseknek, de nem gondolom, hogy bármit is csináltak. Sokan 4-5 accountal regeltek egy versenyre.

Galambos Tarzan
Válasz atisz kommentjére
2011. szept. 15. 18:50

Nekem az tűnt fel, hogy van 1-2 nick, akik szó szerint éjjel nappal ott vannak SNG asztalokon. Nyilván van, aki rengeteget játszik, de elég gyanús, hogy vagy többen használhatják ezeket az accokat, vagy robotok. Ha délben lépek fel, tuti az egyik asztalnál megtalálom, de ha éjjel 1kor, akkor is ott van. Van vagy 23 - 25k handem az ilyenekről.

branermajszter
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. szept. 16. 2:57

Valamelyik Ongame terembe szeretnék játszani Rakebackes profillal,valaki tud segiteni(infó)?

dr.drogba
Válasz branermajszter kommentjére
2011. szept. 16. 8:57

Hi.
Ongame hálozatba jelen estbe Europoker van Visára ki-be fizetés?
Elöre is köszi.

Élő ügyfélszolgálat