www.HHDEALER.com - Your Place to buy Poker Hand Histories
van valakinek frissités után működő modja?
Nem csak a bwin, hanem egész ONG sz*r*kodik? :S
Szarakodik megint.. nyilván 11$ -os versenyen FT -n vagyok, jó esetben a nevezést visszakapom majd, oltári ideges vagyok és szépen fejeztem ki magamat!!! Ez már nem az első az elmúlt időben. Múltkori 6 buy in -el azóta is lógnak, állításuk szerint kifizették, csak éppen a számlámon nincsen meg. Akkor is az egész hálózat befagyott, a session közepén. Beszéltem a supporttal, standard szöveg, globális fagyás, majd küldik vissza a pénzt. Lol, persze, ahogy vissza szokták... Vicc. A support egy katasztrófa, nagyon szeretem az Ongame -t de amint lejárt a bónuszom insta cashout lesz.
elvileg megy a bwin....
elvileg megy a bwin....
van valakinek frissités után működő modja?
Ez a mod hogyan működik, mit kell csinálni hozzá, hogy így nézzen ki? RedKings -hez is fel lehet használni?
Én most állítottam össze egy modot ami nekem tökéletes.
Háttér: Pokerstars Hypersymple
Kártya: 5.4 Arial
Ez is benne van:
Alap four color deck (nekem ez is tetszik), meg egy másik háttér
Váltogatni a háttér és a kártyák között az avatarok és a four color deck ki- és bekapcsolásával.
Mást nem változtattam rajta. (update:mégis a kártya hátlapot)
Innen letölthetitek a resourcer.jar-t.
Nekem Bwin-en tökéletesen működik.
Mivel szeretünk panaszkodni, ezért itt egy pozitív post is.
Hi Szabolcs,
Please be kindly informed that Ongame has now refunded the tournaments you were disconnected in.
Ongame: Please be informed that I have now refunded this player with 4 x $11 tickets as he was affected by our technical issues during the tournaments, S-2930-243077, S-2930-243000, S-2930-243159 and S-2930-243231.
These tickets are all valid for 30 days, until 2011-10-12.