nothinner
Válasz bihaimo kommentjére
2009. márc. 20. 13:29

Az Ongame-en kb. ez 2 hetente megismétlődik, legkésőbb 24 óra múlva visszarakják, egy hulladék ez a szoftver....

Mostanában inkább kétnaponta! De tény, hogy 1-2 napon belül mindig jóvárírják a pénzt! Legalábbis bwinen ez a gyakorlat :D
Állítólag az ongame szoftverfrissítésre készül új klienssel, és ezzel vannak kapcsolatban a kifagyások.

zoltan005
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. márc. 20. 15:23

Tegnap este játszottam ongame-n, amikor egyszer csak "lefagytak" az asztalok, és kiírták a chatben hogy az asztalokat bezárják, és a bent lévő pénzt is zárolják..
Most léptem be újra, és még mindig hiányzik az a kb. 1300$ ami bent volt az asztaloknál.
Tudja valaki hogy miért van ez és mikor kapom (kapjuk) vissza a pénzt?

Már megint egy hálózatra kerültünk?:)
Ezután hova megyünk?:)

Tibibacsi
Válasz zoltan005 kommentjére
2009. márc. 20. 17:58

Én már voltam a Betssonon egy hónapot, most visszatértem :)

Zseti
Válasz nothinner kommentjére
2009. márc. 20. 19:18

Sziasztok!

Bwinen a bónuszt egy összegben írják jóvá vagy fokozatosan?

castor11
Válasz Zseti kommentjére
2009. márc. 20. 19:21

Sziasztok!

Bwinen a bónuszt egy összegben írják jóvá vagy fokozatosan?

Egyben. A főoldalon található terembemutatóknál minden le van írva a termek bónuszairól. GL!

Zseti
Válasz castor11 kommentjére
2009. márc. 20. 19:27

Egyben. A főoldalon található terembemutatóknál minden le van írva a termek bónuszairól. GL!

Köszi, pont átsiklottam felette.
Egyébként azt veszem észre, hogy meglepően gyenge a mikro mezőny ipokerhez képest. Remélem ez nem csak az első sessionnál van így.:)

naná hogy
Válasz Zseti kommentjére
2009. márc. 20. 19:56

Köszi, pont átsiklottam felette.
Egyébként azt veszem észre, hogy meglepően gyenge a mikro mezőny ipokerhez képest. Remélem ez nem csak az első sessionnál van így.:)

ŐŐŐŐŐŐ??????ŐŐŐŐŐŐ
Talán mert Ongame hálózat? :D

HajduJan
Válasz naná hogy kommentjére
2009. márc. 20. 20:46

Kérdés

Lenne egy kérdésem. Volt már egy regisztrációm a bwin-en, most pedig a bónusz miatt regeltem a red kingsre. Nem számít kettős regisztrációnak? Azért nem szeretném ha zárolnák a pénzem.

Admin
Válasz HajduJan kommentjére
2009. márc. 20. 20:56

Lenne egy kérdésem. Volt már egy regisztrációm a bwin-en, most pedig a bónusz miatt regeltem a red kingsre. Nem számít kettős regisztrációnak? Azért nem szeretném ha zárolnák a pénzem.

Ez nem számít kettős regisztrációnak. Egy hálózaton belül lehet több terembe is regisztrálni.

fejes1988
Válasz nothinner kommentjére
2009. márc. 21. 17:44

Pokerroom-Bwin account transzportról vkinek infó? Azt írják, beleolvadt a bwinbe a terem, mégsem tudok belépni a régi adataimmal sehová.

Élő ügyfélszolgálat