Sziasztok!
Az bwinen játszom, nem is szeretnék más hálózatban, azonban szeretnék igénybe venni bónuszokat.
A kérdésem az lenne, hogy az ongame hálózat más termeiben kiszedhetek bónuszokat anélkül, hogy zárolnák a bwines számlámat?
Akár végigmehetek az ongame összes termén is?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Az bwinen játszom, nem is szeretnék más hálózatban, azonban szeretnék igénybe venni bónuszokat.
A kérdésem az lenne, hogy az ongame hálózat más termeiben kiszedhetek bónuszokat anélkül, hogy zárolnák a bwines számlámat?
Akár végigmehetek az ongame összes termén is?
Előre is köszi!
......
Ajaj
No more endless 8x bonuses in Ongame? - Two Plus Two Poker Forum
Erről hallottatok már?Lehet hogy nem lesznek ongame 8x bónuszok többé.Úgy tudom a tower és a hollywood már váltott.Red kings supportot kérdeztem, azt mondta ő nem tud róla hogy változás lenne a bónuszrendszerben.
én beszéltem a Hollywood Poker supportjával, ők azt mondták h egyelőre nincs szó ilyenről. amúgy még most is lehet bónuszokat vásárolni póker pontokért és reload bónuszok is vannak a változatlan feltételekkel
No more endless 8x bonuses in Ongame? - Two Plus Two Poker Forum
Erről hallottatok már?Lehet hogy nem lesznek ongame 8x bónuszok többé.Úgy tudom a tower és a hollywood már váltott.Red kings supportot kérdeztem, azt mondta ő nem tud róla hogy változás lenne a bónuszrendszerben.
hát bebaszna ha a fenti híresztelések igazak lennének, bár lehet mazochistán hangzik de nekem az ongames termek a kedvenceim a rengeteg játékos miatt
hát bebaszna ha a fenti híresztelések igazak lennének, bár lehet mazochistán hangzik de nekem az ongames termek a kedvenceim a rengeteg játékos miatt
megahalt az ongame szerver?!!
jah a k*** annyát! rohadt idegesítő nyersz egy szép potot már showdown is megvolt, erre "current hand hasnot been finished, table is closing now..."